/Alba/Scoala

Casa Județeană de Pensii Alba

Strada Tudor Vladimirescu 61, Alba Iulia 510167, România

Casa Județeană de Pensii Alba
Scoala
2.9
74 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3HHJ+7P Alba Iulia, România
+40 258 811 531
pensiialba.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–14
Marți: 8–14
Mirecuri: 8–14
Joi: 8–18
Vineri: Închis
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Luciana Ciubean
Luciana Ciubean2 ani în urmă
0 meritati ! Sun de 100 de ori si nu raspundeti,si apoi luati receptorul jos sa nu mai sune......v-am stresat oare? Dar voi pe noi ? Sa va fie rusine ! Ca la noi la nimeni😡
Adrian Szatmari
Adrian Szatmari2 ani în urmă
Serviciie lasă de dorit. Pentru deschiderea unui cont on line pentru portal trebuie să completezi un formular online după care trebuie să îl listezi (daca ai imprimanta) acel formuar(care îl primești pe email) și cu el te deplasezi la ei împreună cu buletinul si o copie, ca sa iți verifice datele ( sa fie exact ca și in b.i). Ajungi la ghișeu și mai stai si la coadă vreo 40 min. (ca sunt alți cu probleme mai delicate sau dacă persoana de la ghișeu nu are probleme personale și lipsește) și când îți vine randul mai ai de așteptat până când se documentează ce trebuie să facă cu acel formar "online" plecând de la ghișeu să se documenteze . Dupa 20 minute apare documentat si îmi înmânează un nr de ordine cu explicația că o să primesc pe mail toate datele de logare și că o să fie foarte usor de accesat.
Bravooo și felicitări pentru raspunsul furnizat.
Cam ăsta este formularul on-line sub deviza "formularul on-line se depune la ghiseu" mai lipsea dosarul cu șină
Să vă fie rușine !!!
Andreea Andreea
Andreea Andreea2 ani în urmă
Nu răspunde nimeni la telefon si nici la e-mail 👎👎👎
Sibisan Viorica
Sibisan Viorica2 ani în urmă
Am sunat de 120 ori , nu răspunde nimeni !! Unde sunteți măi oamenilor ??? Sunteți toți plecați pe câmp ??? RUSINEE
Defe Lucian
Defe Lucian2 ani în urmă
Inadmisibil... Program luni pana miercuri scurt si joia pana la 18 30 in care dupamasa sta un domn acolo care nu face decat sa dea informatii ca paznicul nu rezolva acte nu incaseaza bani.. Vinerea nu se lucra cu publicu nesimtire totala!!!
Ioana Manea
Ioana Manea2 ani în urmă
Horrible!!!!! Am sunat sa intreb de email care leam trimis desamagitor o angajata imi raspunde se preface ca se intrerupe si imi inchide telf. se auzea perfect! Sun din nou si imi spune ca nu gaseste e-mailul meu cum este posibil spuneam ca imi apare clar ca sa trimis corect si ma ia cu povesti ca nul gaseste !!! Hahhaha nu stiu de ce lucreaza persoane asa de desastru la un birou mai are tupeul sa inchida tlf. zicea sa mai incerc sa mai trimit email 🤣🤣🤣 Asa ca voi plati un avocat si un bilet de avion pt Romania ca sa o vb personal cu tipa asta! Tipele care lucreaza la acest birou nu cred ca au studii si educatie! Miar fi rusine sa vb asa la tlf cum miau vb mie lucrand la un birou! Nu isi fac munca nici 1% 🤣🤣🤣
Amelia 09
Amelia 092 ani în urmă
O experienta dezamagitoare. Citisem despre faptul ca angajatii nu raspund la telefon, dar totusi am incercat, de 20 de ori🤨 si fara succes. E groaznic!!! Unde sunteti "oamenilor", sunteti cu totii plecati pe campuri, pe pasuni, sau stati in birouri cu telefonul pus pe mute, sa treaca luna si sa vina salariul? Nu toata lumea are posibilitatea sa vina oficiu. Nu stiti, va anunt eu- s-a inventat telefonul!
Ioana Bostan
Ioana Bostan2 ani în urmă
Numarul de telefon nu suna/nu răspunde nimeni. Nu raspunde nimeni la e-mail. Atitudinea doamnelor, daca le pot numi asa, este una groaznica si se zgârcesc foarte mult in a oferi informații. Din 1 oct 2020, vinerea nu se lucreaza cu publicul, dintr-un motiv probabil nu foarte intemeiat.
Locații recomandate