/Tulcea/Scoala de soferi

Autotur Tulcea

Strada Libertății 87, Tulcea 820138, România

Autotur Tulcea
Scoala de soferi
4.8
67 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5Q9R+PR Tulcea, România
+40 745 152 393
autotur-tulcea.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Paul Iacob
Paul Iacob2 ani în urmă
Multumesc echipei AutoturTulcea pentru tot efortul depus,in special domnului instructor Plange Constantin,un adevarat profesionist,om rabdator si calm,pe care il consider prieten.Succes in continuare voua si cursantilor vostrii!
Pomazan Maria
Pomazan Maria2 ani în urmă
Cred ca pot spune ca este singura scoala auto care chiar se ocupa de elevii sai!
Doamna Mihaela Turlica, profa de legislatie (cum imi place mie sa zic), nu este de nota 10, este de nota 100, iar doamna instructoare Postaru Corina, un om deosebit, fapt pentru care ii multumesc pentru calmitate, rabdare si informatiile oferite.
Super oameni, profesionisti!
P.S.- spor in toate! :)
NerroGaming776
NerroGaming7762 ani în urmă
De azi sunt șofer!!! Mulțumesc atât d-nei Mihaela Turlica(sala din prima),cât și instructorului Denisov Laurențiu (orașul din prima),un om de nota 💯,cel mai bun instructor.Recomand cu drag Șoala de șoferi Autotur și d-nl instructor Denisov Laurențiu!!!💯💯💯Mulțumesc mult!!!!
Adela Madalina Sidorencu
Adela Madalina Sidorencu2 ani în urmă
In calitate de fosta eleva la scoala de soferi Autotur, ma pot declara multumita de cum mi-au fost predate lectiile de legislatie si de modul in care personalul scolii s-a comportat cu mine. Cat despre instructor, domnul Ciulei Catalin este cel mai bun si calm instructor!! Recomand cu drag.
Silvia Slv
Silvia Slv2 ani în urmă
Nu am decât cuvinte de laudă începând de la secretariat până la patron. Domnul instructor Sorin Lungu un om senzațional și un profesor de nota 100. Profesionalism, dedicație și răbdare din partea tuturor. Recomand cu cea mai mare căldură.
Emilia Baschir
Emilia Baschir2 ani în urmă
Multumesc doamnei Mihaela Turlica pentru profesionalismul cu care m-a ajutat în vederea promovării examenului de manager de transport. Recomand cu toată încrederea Autotur Tulcea!
Claudiu S
Claudiu S2 ani în urmă
Cei mai buni si mai priceputi oameni! Multumiri in special domnului instructor Denisov Laurentiu si doamnei Turlica Mihaela pentru sprijinul si increderea acordata!
Mihaita Popescu
Mihaita Popescu2 ani în urmă
Recomand școala autotur tulcea datorită profesionalismului și explicație pe întelesul tuturor pentru obținerea calificări profesională CPI/CPC și ADR ,recomand aceasta școala deoarece se implica foarte mult și explica elevilor (pe întelesul tuturor ) .este aproape imposibil sa nu promovezi examenul scris (studiu de caz),se merita va spun sincer
Locații recomandate