/Tulcea/Scoala de soferi

2 DRAGONI

Strada Corneliu Gavrilov 91, Tulcea 820119, România

2 DRAGONI
Scoala de soferi
4.1
395 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5RF4+C6 Tulcea, România
+40 758 066 401
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 8–22
Duminică: 8–22
Scrie o recenzie
Adrian A.
Adrian A.2 ani în urmă
Terasa reprezinta punctul de atractie nr. 1 in timpul sezonului. Produsele de bucatarie sunt fix pe specific chinezesc dar si altceva daca doresti. Restaurantul este elegant si intim, respectand stilul asiatic.
Laurentiu Nich
Laurentiu Nich2 ani în urmă
3 feluri de mancare dintre care una acceptabila si 2 sub orice critica . Porc crocant - ultra uscat iar sosul nu era picant deloc . inteleg ca reteta e adaptata dar totusi . Pui dulce acrisor - pui putin , ceapa multa siiii mai mult acru . Gustul de dulce acrisor trebuia sa fie echilibrat . Am asteptat 1h 40 de min ptr aceste 3 portii iar papanasii nici dupa 2h 40 min nu au ajuns . Atitudinea ospatarilor sub orice critica .
Concluzie : nu recomand daca vii flamand iar daca te decizi sa incerci ceva nou, vino inarmat cu nervi de otel si ia in considerare probabilitatea ca mancarea sa nu iti placa
Luminita Musteata
Luminita Musteata2 ani în urmă
Imi pare rau sa dau acest rating, e unul dintre restaurantele mele preferate. Nu foarte aglomerat insa foarte greu de gestionat pentru cele 3 chelnerite care fac de toate. Au alergat continuu insa au reusit, din dorinta de a multumi pe toata lumea, sa neglijeze anumite mese. Pare ca e nevoie de suplimentare personal la servire. Mancarea excelenta, ca de obicei.
Ciprian Crimschi
Ciprian Crimschi2 ani în urmă
Pentru o porție de sushi care a fost maxim decentă să dai 38 de lei mi se pare absurd, măcar de erau diferite tipuri de sushi înțelegeam.
Adrian Burada
Adrian Burada4 ani în urmă
Cu exceptia unei ospatarite cu ,,experienta,, de participant la Chefi la Cutite, totul a fost ok.
Este adevarat ca portiile au mai scazut in dimensiuni si gramaj, comparativ cu 1 an in urma, dar inca au ramas la fel de gustoase.
Angela tudose
Angela tudose6 ani în urmă
Se spune că pentru a-ți putea face o idee cât de cât obiectivă, e recomandat să mergi și a doua oară (măcar...). Am fost și mi-a plăcut la fel de mult ca prima dată. Mâncarea gustoasă și-n porții îndestulătoare, ospătărița amabilă, iar localul este amenajat într-un fel plăcut ochiului. Întrucât nu avem termen de comparație la nivelul orașului Tulcea, acesta-i nr.1, cu acest specific bineînțeles! Voi reveni și recomand!
Carmen Simionescu
Carmen Simionescu2 ani în urmă
Mancare exceptionala. Modalitatea de a aseza felurile pe platan si a servi din fiecare fel, o poti savura doar aici.
Personal amabil, ambient extraordinar.
Muzica live, exact cum se spune, transforma si indulceste atmosfera.
Cezar Moisa
Cezar Moisa2 ani în urmă
Este o locație cu un ambient chinezesc. Porțile sunt mari și mancarea destul de mare. Mi-ar fi placut ca mancarea sa fie mai condimentata.
Locații recomandate