/Tulcea/Scoala de soferi

Serviciul public comunitar regim permise de conducere si inmatriculare a vehiculelor Tulcea

Strada Isaccei 6b, Mansarda, România

Serviciul public comunitar regim permise de conducere si inmatriculare a vehiculelor Tulcea
Scoala de soferi
3.8
83 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5RH2+H8 Tulcea, România
+40 240 510 704
drpciv.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–12
Marți: 9–12
Mirecuri: 9–12
Joi: 9–12
Vineri: 9–12
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andreea
Andreea2 ani în urmă
Domnul de la ghișeul 5 are un vocabular foarte agresiv si cere documente suplimentare (care la celelalte ghisee nu sunt solicitate) doar sa iti întoarcă dosarul. Probabil are prea multe frustrari acasa si simte nevoia sa si le descarce la locul de munca.
Victoria Sararu
Victoria Sararu2 ani în urmă
Personal cu vocabular agresiv ,te temiai sa ceri o explicatie ca se ratoiau la tine ,asta probabil ca unele purtau haina de politiste si cautau sa bage spaima in persoanele care asteptau la ghisee
Victor Patrutoiu
Victor Patrutoiu2 ani în urmă
Personalul foarte amabil. Programarea s-a respectat, iar in 10 minute, atat eu cât si soția aveam actele pentru reînnoirea permisului depuse.
Petru Steflea (Puiu)
Petru Steflea (Puiu)2 ani în urmă
Un serviciu modern. A trebuit să înscriu mașină nou achiziționată de la vechiul proprietar pe numele meu. Am făcut rezervare online pentru o zi calendaristică care era disponibila, m am prezentat cu actele necesare și a doua zi am ridicat numerele noi și o dovadă care inlocuia certificatul de înmatriculare a autoturismului. Acesta urmează să vina prin posta la adresa.
Marian Dac
Marian Dac2 ani în urmă
Ma chinui de 2 ore sa ma programez online! Site de tot râsul! Ba nu e bun nr de înmatriculare, ba seria de identificare nu corespunde cu numărul. Nu există explicații cum să completezi ! Totul funcționează după logica polițistă. Acum funcționarii nu ti mai fac nervi la coadă la ghișeu, îți fac nervi direct acasă!
Edit. Am reușit să mă programez si am mers la ghișeu cu toate actele necesare ce sunt specificate pe net. Copia contractului de vanzare- cumparare nu mi a trebuit. În schimb mi-a trebuit chitanta ptr plata contravalorii certificatului, ptr ca nu se mai plateste la ghiseu asa cum e specificat pe site, asa ca a trebuit să merg să plătesc la CEC. Toaleta de jos este tot stricată! Si acum cca 6ani cand am fost ultima data, tot stricata era! Poate se repara anul asta.
Lupu Ionut
Lupu Ionut2 ani în urmă
Nu aveti idee cand se deschide probele practice? Care stie va rog frumos sa-mi lăsați un mesaj pe facebook. Ionut lid (facebook)
Ionel Bucur
Ionel Bucur2 ani în urmă
Timpul de așteptare este mic,se respectă programarea on-line dar și regulile de distanțare socială impuse în această perioadă.👍👍👍
M Connor
M Connor2 ani în urmă
Timp de așteptare foarte scurt, programari online pentru a evita aglomeratia, personal amabil.
Locații recomandate