/Timis/Scoala de soferi

Instructor Auto FLORIAN (Timișoara)

Instructor Auto FLORIAN (Timișoara)
Scoala de soferi
4.8
41 recenzii
8 comentarii
+40 722 788 031
scoala-de-soferi-timisoara.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Larisa Todos
Larisa Todos2 ani în urmă
Recomand cursurile cu domnul Chiriches in special pentru profesionalismul cu care lucreaza, spiritul de organizare si dorinta de a face procesul administrativ dar si cel de invatare cat mai usor si mai potrivit pentru cursant. De asemenea, am apreciat la dumnealui si capacitatea sa de a se adapta nevoilor cursantului cat si deschiderea in a primi feedback. Alte aspecte de mentionat ar mai fi: bune abilitati didactice, excelente cunostinte de legislatie si comportamente adecvate in trafic. In orele petrecute fiind cursanta am invatat tot ce imi trebuie pentru a fi un sofer incepator bun plus extra tips&tricks. 👏
Anda Maria Iovanesc
Anda Maria Iovanesc2 ani în urmă
Il recomand pe dl Chiriches ca si instructor: este o persoana foarte calma si rabdatoare, care iti explica frumos si pe intelesul tau ce nu faci bine.
Abro
Abro2 ani în urmă
Îl recomand cu încredere pe domnul Florian Chiricheș tuturor celor care vor să ia permisul din prima încercare!
Am avut onoarea de a învăța să conduc alături de un instructor profesionist, calm, amabil, care a avut răbdare cu mine încă de la prima ședință.
Veți învăța și exersa în cele 30 de ore de conducere auto să faceți fiecare tip de parcare și veți exersa atat manevre precum întoarcerea din 3 mișcari cât și pornirea din rampă prin multiple metode. De asemenea se pune accent și pe învațarea lucrurilor mai dificile precum: semnalizarea și circularea corectă în sensurile giratorii, circularea pe străduțele de cartrier etc.
În ultimele ore de conducere veți beneficia de multiple simulări de examen care să vă ajute să vă obișnuiți cu atmosfera de examen, dar și să va arate unde mai trebuie să vă îmbunătățiți.
Domnul instructor Florian Chiricheș oferă absolut toate condițiile necesare pentru obținerea permisului auto din prima încercare. Rezultatul va depinde doar de ambiția și concentrarea fiecăruia.
Sănătate, numai bine!
Mihai Voicu
Mihai Voicu2 ani în urmă
Recomand cu încredere pregătirea pentru examenul auto sub îndrumarea domnului instructor Florian Chiriches.

Recunosc că mi-a fost greu la început.
Dar luat pas cu pas, cu explicații și multă răbdare din partea dumnealui, am reușit să gestionez optim manevrele și tehnicile de condus.
Și rezultatul a venit astăzi împreună cu admiterea probei practice. 😊

Un mare plus de la mine domnul instructor și încă o dată, mulțumesc.

Sănătate vă urez la toți și un an nou mai bun!
Alex C.
Alex C.2 ani în urmă
Am făcut școala cu dl. Chiricheș din 2018 pînă în 2019. Din prima zi de cînd am luat carnetul am condus fără stres de începător, în oraș și în afară.

Este răbdător, explică bine, dacă nu pricepi încearcă să reformuleze pînă face „clic”. Mai degrabă genul profesional decît pus pe glume și șotii. Uneori încăpățînat în a repeta informații.

Foarte punctual (în limitele impuse de traficul din oraș). O ședință este folosită la maxim, nu își rezolvă probleme personale, nu scurtează ședințele, maxim răspunde vreunui apel telefonic. E mereu cu ochii în 4 mereu, indiferent dacă pare sau nu.

În privința examenului de traseu, urmărește „trendurile” care apar la examinatori, pentru a putea cursanții să fie atenți și să nu fie surprinși cu vreo găselniță nouă. Știi că vei lua examenul fluierînd atunci cînd nu mai trebuie domnul instructor să îți facă observații în timpul unei ședințe.

Mașina este mereu întreținută, în stare tehnică de la bună în sus, iar faptul că este Logan („boring”) vă ajută mai tîrziu dacă veți conduce mașini poate mai puternice. Nimic de reproșat.

Eu unul îmi scot pălăria :)
P Poxim
P Poxim2 ani în urmă
Este un instructor care incearca a te invata sa sofezi, precum un invatator care isi propune sa te invete sa citesti sau sa scrii fara a-ti fi predat si insusit anterior sunetele, literele, fara a te fi invatat a scrie vreo litera, fara sa te fi pus sa faci in viata ta vreo liniuta, vreun bastonas, vreun punct sau un cerculet.
Pentru cei care se transfera la acest insructor dupa ce au invatat de la un alt instructor „abc”-ul sofatului, mai exista o sansa sa-si ia permisul în viata asta.
Bine-ar fi, in caz ca soarta n-a fost prea generoasa cu voi si v-ati intersectat cu acest instructor, ca dupa ce vedeti cum se deruleaza primele 2 sedinte, sa nu va creati asteptari ca lucrurile se vor sistematiza pe parcurs si ca ati putea evolua si dobandi competentele necesare unui sofer, ca nu se va intampla asa!
Cautati-va un instructor care sa aiba disponibilitatea sa va invete „abc”-ul (toate manevrele de care aveti nevoie pentru a fi pregatiti sa iesiti in trafic: plecare de pe loc, oprire, schimbarea vitezelor, intoarcere, mers inapoi, parcari, etc.), chiar daca asta implica pentru un adevarat instructor costuri suplimentare cu intretinerea masinii. Cursurile de sofat pentru un incepator nu incep aruncandu-te in trafic din primele minute astfel incat sa-ti demonstreze ca nu-ti vei lua permisul prea usor, omitand cu buna stiinta sa-ti spuna ca nu-l vei lua niciodata, daca ramai sa te antrenezi in continuare cu el.
Ganditi-va bine inainte de a alege cu cine veti face scoala de soferi, iar daca ati avut ghinionul sa alegeti prost, inca mai puteti indrepta acest lucru dupa maxim primele 2 sedinte. Nu asteptati sa faceti sute de sedinte cu acelasi instructor, sa persistati in prostia de a nu renunta la el, iar apoi sa fiti dezamagiti ca nu reusiti sa promovati traseul nici la a 10-a incercare.
Alex-Andre Ea
Alex-Andre Ea2 ani în urmă
Nu este instructorul de care aveti nevoie in situatia in care nu v-ati mai urcat la volanul unei masini si nu aveti cunostintele elementare de a porni masina de pe loc si a parcurge cativa metri cu masina, dar totusi va doriti sa deprindeti abilitatile necesare atat pentru a va lua permisul, cat si pentru a deveni un bun sofer. Vi se va povesti despre necesitatea de a plati sute de ore, fara de care nu veti invata sa sofati. Primele ore sunt dedicate scoaterii in evidenta a antitalentului pe care-l posedati, aruncandu-va in trafic total instruiti, privandu-va intentionat de predarea si exersarea pornirii, opririi si a tuturor celorlalte manevre necesar a fi cunoscute inainte de a te prezenta la examenul de conducere.
Andreea Dobre
Andreea Dobre2 ani în urmă
Datorită dânsului am învățat ce înseamnă condusul unei mașini, din toate punctele de vedere. Sunt foarte recunoscătoare pentru predarea, îndrumarea, sprijinul și încurajările primite. Au făcut toată diferența.
Locații recomandate