/Prahova/Scoala de soferi

C. C. C. ADMIS A & D S.R.L.

str. Colţei 3, Ploiești 100331, România

C. C. C. ADMIS A & D S.R.L.
Scoala de soferi
4.7
74 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
W2MG+22 Ploiești, România
+40 744 273 449
cccadmis.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 9–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandra1 an în urmă
Cea mai buna scoala de șoferi din Prahova cu cei mai profesioniști instructori!
Multumesc domnului Dinu Lorimer pentru timpul de pregătire și pentru răbdarea oferită! Am pornit cu dansul de la 0 și am invatat intr-un timp scurt sa fiu șofer!
Recomand aceasta scoala și acest om minunat tuturor!
Rodica chirita
Rodica chirita2 ani în urmă
Astăzi am atins un prag psihologic, o reusita personala, am indepartat insemnele de incepator! Ceva ce credeam ca nu pot sa fac vreodata, am reusit! Marele merit pt asta il  are omul care m-a inițiat in tainele soferiei, un om calm, un bun pedagog, intelegator si pasionat de meseria lui. Mulțumesc pt toata rabdarea pe care ai avut-o cu mine si pt tot ce
m-ai învățat,ClaudiuMusat ! Daca vreti sa beneficiati de un instructor bun profesionist si sa reusiti de la prima încercare la traseu va recomand cu toată increderea școala CCC Admis si pe instructorul Claudiu Mușat!
Profesionalism si calitate!
Cora popa
Cora popa2 ani în urmă
Își învață bine elevii cu niște instructori care practică bullying în trafic 👍
Tenera Oana
Tenera Oana2 ani în urmă
Recomand cu incredere si caldura serviciile Scolii de soferi CCC Admis, in special pe Instructorul Claudiu Andrei Musat.
Este un profesionist desavarsit, extrem de bine pregatit , cu calitati excelente de pedagogie.
Intr-un mod impresionant de repede mi-a explicat tot ce trebuia sa stiu despre conduita la volan si provocarile din trafic.
Prin stilul sau unic de a comunica, de un calm exceptional, m-a facut sa iubesc sofatul,m-a incurajat sa iau cele mai bune decizii in trafic si mi-a corectat ezitarile.
In decursul sedintelor a stiut sa aleaga traseele potrivite pentru a face din mine un sofer echilibrat,atent si disciplinat.
De cele mai multe ori mi-a dat impresia ca sunt la un curs de perfectionare, nu la stadiul de incepator. A avut rabdarea de a-mi raspunde la toate intrebarile transformand sedinta de conducere intr-o experienta placuta si rezultate extraordinare.
Combinatia perfecta pentru un profesor implicat! 💯
Experienta este de 10 stelute pentru Omul Claudiu!😊
Multi sunt instructori, Claudiu e maestru!🚘
Felicitari !!!
Florentina Alexandru
Florentina Alexandru2 ani în urmă
Recomand Ccc Admis in special Mușat Claudiu-un instructor super dedicat muncii sale ,un pedagog extraordinar care de fiecare dată a dat dovadă de profesionalism!
Un instructor calm si înțelegător in fiecare moment!
Multumesc pt tot sprijinul acordat!💯
Marina Paun
Marina Paun2 ani în urmă
Eu sunt foarte multumita de modul in care dl instructor Musat Claudiu isi face treaba. Este foarte serios ( nu intarzie la programari) si mie mi.a dat super incredere in mine. Este calm si explica super . Foarte disponibil in privinta programarii orelor de condus.
Andrei Slaniceanu
Andrei Slaniceanu2 ani în urmă
Unul dintre daca nu chiar cel mai bun instructor din oras , Claudiu Musat . Un om de la care ai ce sa inveti , care iti explica si de 10 ori daca este nevoie ca in final totul sa iasa bine . O atitudine relaxanta si glumeata din care ai ce invata . Eu personal am luat permisul datorita lui !!
Sic Sicos
Sic Sicos2 ani în urmă
cat CE cu dl instructor Supeala.....admis
atestate cu dl profesor Ernest cpi marfa +adr colete admis
prima data cand am intrat acolo m-am intrebat unde am ajuns dar se pare ca oamenii chiar sunt profesionisti in ceea ce fac...recomand si felicitari pentru profesionalismul dovedit
Cosmina Miloș
Cosmina Miloș2 ani în urmă
Recomand cu drag școala Ccc Admis și pe instructorul Mușat Claudiu pentru răbdarea, seriozitatea și încrederea de care a dat dovadă. Mulțumesc!
Locații recomandate