/Prahova/Scoala de soferi

New School Academy

Strada Valea Dragă 6, Brașov 500001, România

New School Academy
Scoala de soferi
5
74 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HHR4+MF Brașov, România
+40 724 251 061
new-school.academy
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–16
Marți: 9–16
Mirecuri: 9–16
Joi: 9–16
Vineri: 9–16
Sâmbătă: 9–16
Duminică: 9–16
Scrie o recenzie
Claudia Neagu
Claudia Neagu2 ani în urmă
Echipă tânară si entuziastă,interactionează foarte bine cu copiii. Dani este un instructor extraordinar. Recomand cu încredere!!
El J
El J2 ani în urmă
O experiența plăcută.
Eu am fost la cursuri cu Gabone și pot sa zic ca este un profesionist desăvârșit.
Fiul meu, (4 ani) a fost la cursuri cu Rares (Dade) și este entuziasmat maxim. Este deja al doilea an și abia așteaptă sa se întoarcă.
Andreea Magdan
Andreea Magdan2 ani în urmă
Super experiență!
Sonia, instructoarea mea, a fost minunata! Mi-a explicat foarte clar și simplificat tot ce aveam nevoie să știu! Am prins repede tot și, deși a fost prima mea zi de schi, dupa doar 20 de minute la baza pârtiei, urcam deja pe teleschi cu Sonia! După ce m-a ajutat sa ma acomodez cu viteza, poziția și virajele, a doua zi m-a dus pana la Vârful Postovaru, unde chiar am simțit adrenalina și plăcerea acestui sport.
Dacă vreți sa învățați sa schiți, v-o recomand cu încredere Sonia: prietenoasă, atentă, te face sa te simți relaxat și sigur pe tine, explica totul pe înțelesul tău! 🤟🏼🔥
Sonia Lore
Sonia Lore2 ani în urmă
Vreau sa va povestesc puțin despre experiența mea la New School Academy… Astăzi a fost prima mea lecție de snowboarding cu Gabone. Vreau sa spun ca a fost o experiență pe care nu o sa o uit niciodată! Îmi este greu să descriu starea pe care am avut-o în acel moment. Extaz. Fericire. Libertate. Focus. Putere. Determinare.
Eu sunt schioare de mulți ani, mă așteptam să îmi fie foarte greu sa învăț sa merg și pe placă… însă Gabone mi-a arătat că nu este așa și ca în 2 ore pot să leg deja viraje. Este un instructor excelent, calm, cu multă răbdare, care știe exact cum să îți corecteze fiecare mișcare greșită, cum să îți explice încât să înțelegi acest sport și se vede, vorba aia, de la o poștă ca este un profesionist și iubește ceea ce face. Îl recomand cu tot dragul!
Ana Francisco
Ana Francisco2 ani în urmă
Recomand Rares aka Dade! Are suuuper multa rabdare, explica foarte bine ce ai de facut si cel mai important lucru, este un om super talentat care face cu foarte multa pasiune ceea ce face!
Dade, cu toate bataile de cap pe care ti le-a dat, hamsterul meu te apreciaza si iti multumeste ;) ! You the best!
Dana Cernescu
Dana Cernescu2 ani în urmă
Profesionisti desavarsiti! 🏂⛷🏂⛷Pustiul meu (11 ani) a prins drag de placa din prima zi. Multumim Rares aka Dade pentru implicare si rabdare. 🙂
Vicadamaschin97@gmail.com berbec28
[email protected] berbec282 ani în urmă
Sorina Lore îți mulțumesc pentru că mi-ai sărit azi în ajutor și mai învățat în timp record să merg pe schiuri!😘 Un instructor de nota zece pe care vi-l recomand cu încredere, fiind amabilă, receptivă și știe bine ceea ce face!
Alexandru Ivan
Alexandru Ivan2 ani în urmă
Super echipa, rabdatori, open-minded si extrem de experimentati!

Multumiri speciale instructorului meu Rares aka Dade! See you soon!
Locații recomandate