/Iasi/Scoala de soferi

AutoNăstase Scoala de șoferi

Strada Profesor Ion Inculeț, Iași 700720, România

AutoNăstase Scoala de șoferi
Scoala de soferi
4.6
105 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
4HQJ+GF Iași, România
+40 232 203 040
autonastase.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Lavinia181 zile în urmă
Cu această școală am avut mai mult decât o simplă colaborare, m-am atașat de ei , atât de domnul instructor Enachi Ionel cât și de doamna de la secretariat, doamna Năstase ..Sunt niște persoane tare dragi sufletului meu . Le mulțumesc enorm pentru implicare și că m-au ajutat să îmi realizez visul. Recomand cu toată încrederea această școală..Am început cu frică școală, aveam emoții când mergeam la ședințe dar, datorită instructorului , Enachi Ionel ,pentru răbdarea pe care a avut-o cu mine , și încrederea că voi reuși. Apreciez la el , faptul că te lasă pe tine să vezi anumite greșeli să te convingi că trebuie să lucrezi la ele , e înțelegător , e un om cu multă experiență și devotament pentru meseria pe care o face !! Succes în continuare și mulțumesc pentru tot parcursul !! Ceea mai bună școală, nu o să regretați dacă veți alege această școală!! 👏👏👏👏
Silvia Tudose
Silvia Tudose2 ani în urmă
Persoanele care se duc special la AutoNastase pentru doamna Ada Realda, sa stiti ca s-a mutat la AUTO EMA (scoala e in podul de fier)!!!!!
Despre doamna Ada am toate cuvintele de lauda este o instructoare fara reprosuri, cu un caracter de nota 10++, care m-a ajutat sa iau examenul cu doar 5 puncte penalizare, in schimb, despre AutoNastase tot ce pot sa zic.....e o scoala care papa bani....multi bani...si cand te duci sa ceri o simpla taxa de inscriere la traseu (care e 80 de lei)...(ca na era dreptul meu sa imi iau banii inapi daca ma duc la alta scoala si ma prezint cu alta masina la traseu), incep sa urle la tine de parca i-ai luat painea de la gura, halal, nu zic ca nu sunt instructoari buni acolo, poate sunt; eu vorbesc strict de comportamentul doamnei Oana, care nici macar nu mi-a dat o chitanta la mana pentru acei bani (sau pentru orele suplimentare) si dupa ce ca a ridicat tonul la mine nici nu a terminat conversatia cu mine si mi-a intors spatele.
Anna Lee
Anna Lee2 ani în urmă
Nu recomand nimănui! Instructori cu atitudine de meltean, tot ce vor e sa rămână cu cât mai mulți bani în buzunar la finalul ședințelor, pe lângă ca abunda de prostie te și tratează cu superioritate. Astfel de oameni nu îs capabili sa formeze un șofer bun
Raluca Balteanu
Raluca Balteanu4 ani în urmă
O scoala de soferi unde totul este la superlativ: orele de legislatie, sedintele de condus, implicarea instructorului si a conducerii. Am avut ocazia sa fac orele de condus cu doamna Ada Arama, care a dat dovada de profesionalism inca din primele sedinte. Din punctul meu de vedere, doamna Ada intruneste toate calitatile unui instructor excelent, inspirand incredere cursantului pe parcursul orelor, avand capacitatea de a explica concret ceea ce este corect si incorect, acest fapt ilustrand experienta vasta a dumneaei in domeniu. Datorita doamnei Ada veneam cu placere la orele de condus, si astfel lunile de asteptare pana la ziua examenului au trecut mult mai repede decat ma asteptam. Multumesc, Autonastase! Multumesc, doamna Ada Arama!
Alice Schiopu
Alice Schiopu4 ani în urmă
O școală de nota 10 însă ședintele cu instructoarea ADA ARAMA lasa de dorit. Pe langa faptul ca nicio sedinta nu a durat 1 ora si 40 de minute, comportamentul dansei lasa de dorit, nu iti explica cum sa procedezi intr-o anumita situatie dar iti reproseaza daca nu le stii.
In cele 10 sedinte facute cu dansa nu am condus decat in exterior, dupa ce am decis sa schimb instructorul, persoana in cauza a raspandit zvonul ca sunt incompetenta, nebuna si alte jigniri de acest tip. In ziua in care am promovat examenul din prima datorita celorlalti instructori care m-au invatat, a fost auzita de cateva persoane care pot sa confirme, ca sunt "nebuna cu acte in regula", fiind foarte revoltata pe succesul meu!
Roxana Oprica
Roxana Oprica4 ani în urmă
Nu am decât cuvinte de lauda Pt acesta școala Pt profesionalismul și seriozitatea de care da dovada ! Iar Dna Aramă Realda ( sau Dna Ada) este unul dintre cei mai buni instructori. Pe parcursul ședințelor am parcurs tot orașul încă din primele ore, asta poate pt ca știam sa fiu stăpâna pe mașina iar doamna a considerat ca poate avea încredere in mine. Dna Ada este printre singurii instructori care te scoate din zona Dacia, Alexandru femeia asta face sute de kilometrii cu fiecare cursant Pt ca aceasta femeie vrea ca elevii ei sa devină șoferi nu “bautori de cafele” . Recomand cu mare drag instructor Arama Realda!
Dida Bejan
Dida Bejan2 ani în urmă
Cei mai mulți prieteni au luat permisul de conducere, de la AutoNăstase.
Seriozitate și profesionalism, implicare cu multă răbdare și calm.
Eduard Goldut
Eduard Goldut2 ani în urmă
O scoala profesionista cu oameni profesionisti. Inscrierea s-a realizat foarte usor si am fost ghidat la fiecare pas in legatura cu intocmirea dosarului si pregatirea in cel mai eficient mod. Orele de condus au fost mereu prompte si pline de invataturi. Am numai cuvinte de lauda la adresa doamnei instructor Ada care a dat dovada de profesionalism, rabdare, promptitudine si m-a ajutat sa obtin permisul de conducere din prima incercare. Doamna Ada m-a invatat cele mai importante lectii si mi-a dat autonomia de care am avut nevoie pentru a invata. Am condus in puncte cheie ale Iasiului in care am fost invatat cum sa gandesc ca un sofer, cum sa reactionez si cum sa conduc corect, preventiv si in siguranta. Toata experienta cu aceasta scoala de soferi si cu doamna Ada a fost excelenta!

Recomand! Multumesc doamna Ada, multumesc scoala de soferi AutoNastase! :)
Luana M
Luana M2 ani în urmă
Mult profesionalism si multa intelegere atat din partea personalului de la secretariat, care au raspuns mereu la orice intrebare as fi avut, cat si din partea instructorului. Multumesc doamnei instructor Ada pentru increderea si siguranta pe care le-am capatat de-a lungul orelor de condus, pe care le asteptam cu drag, si pentru toate lectiile oferite!
Locații recomandate