/Iasi/Scoala de soferi

Auto Prim Test

Șoseaua Moara de Foc nr. 35, parter, Iași 700520, România

Auto Prim Test
Scoala de soferi
4.9
27 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5HC5+VW Iași, România
+40 757 018 795
autoprimtest.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Luiza Marcu
Luiza Marcu2 ani în urmă
O scoala auto cu instructori foarte buni care si au dat tot interesul sa ma ajute sa trec peste toate fricile mele din trafic si condusul sa devina o placere ! Multumesc frumos lui Remus Ciobanu si domnului Mihai !
Emilia Jitaru
Emilia Jitaru2 ani în urmă
Mulțumesc pentru tot, pentru răbdare, încurajări, susținere. Dacă am reușit eu, poate reuși oricine cu dvs. Vă doresc multă sănătate, putere de muncă, succes și cât mai mulți admiși.
Andrei Placinta
Andrei Placinta2 ani în urmă
Desi este o scoala de conducatori auto aparuta recent, personalul este extrem de amabil si implicat, ca tu sa obtii permisul de conducere cat mai corect posibil. Totul este sa vrei, iar in cazul meu, instructorul Ciobanu Remus m-a ajutat pana la final. Tot respectul pentru el si domnul Mihai!
Sebastian Nechifor
Sebastian Nechifor2 ani în urmă
Public aceasta recenzie cu dorinta de a incuraja viitori cursanti sa filtreze cat se poate de bine scoala auto la care se inscriu.

Luati la cunostinta faptul ca semnati un contract pe o durata lunga de timp, poate peste 1 an. De aceea va recomand sa va documentati foarte bine despre scoala auto inainte sa va inscrieti, oricare ar fi ea.

In ceea ce priveste scoala auto Auto Prim Test as dori sa mentionez urmatoarele:

- numarul de instructori e redus, de aceea exista posibilitatea ca la o saptamana inainte de examen, scoala auto sa nu va poate oferi ore suplimentare.

- aceasta scoala angajeaza si instructori de o varsta foarte inaintata, mult peste varsta de pensionare. Acei instructori, desi politicosi si cu interese bune, au depasit varsta la care pot educa in mod eficient si productiv.

- nu va ofera posibilitatea ca in timpul cursurilor sa aveti martori. Ei motiveaza acest lucru cu faptul ca regulamentul nu le permite, ceea ce e adevarat, dar acest lucru nu impiedica alte scoli sa faca asta. Am discutat cu alti instructori si nu au avut niciodata vreo problema pentru ca au avut in masina un martor in timpul orelor de conducere.

Conducerea are o abordare foarte inflexibila in modul de instruire a cursantilor, nu vor sa auda de feedback din partea clientului.

- ca metodologie si strategie de educare a cursantului nu se remarca prin ceva deosebit, ca majoritatea scolilor auto defapt. Insa am descoperit in Iasi si unele scoli auto care trec dincolo de sedinta clasica in care te plimbi prin oras cu instructorul si faci parcari.

- unii instructori obisnuiesc sa plimbe cursantul pe aceeasi ruta incontinuu, astfel cursanul nu are optiunea de a cunoste si alte intersectii mai putin frecventate.

Tinand cont ca acesta e un examen care poate dura ani de zile pana la absolvire, consider ca e datoria fiecarei scoli auto sa gasesca metode noi si eficiente pentru a-i creste sansa de absolvire a cursantului, iar aceasta scoala nu face deloc acest lucru.

Da, poate costurile serviciilor sunt medii, raportate la calitatea pe care o primesti, dar va recomand sa platiti cu 500 - 600 de lei in plus, pentru a economisi luni de zile pierdute in caz ca nu absolviti din prima.

Nu am fost cursant ai acestei scoli auto ci va comunic experienta prietenei mele, poate a fost un caz izolat si toti ceilalti cursanti au fost foarte multumiti.

As fi oferit mai putine stele, dar nu imi doresc ca recenzia mea sa le afecteze scorul Google prea mult, consider ca aceste lucruri ar trebui comunicate transparent pentru a informa si alti viitori cursanti.

Daca am comunicat vreo informatie gresita, invit scoala Auto Prim Test sa revina cu raspuns la cele enumerate.
Marian Gurau
Marian Gurau2 ani în urmă
Recomand cu mare drag, de la orele teoretice care chiar se tin, si se tin cu accent pe intelesul reglementarilor nu doar memoratul unor legi, pana la orele practice care pun accentul pe situatii mai deosebite in trafic, nu doar ne plimbam 2 ore fara sa invatam mare lucru.
Flavius Cusniriuc
Flavius Cusniriuc2 ani în urmă
Datorită acestei scoli am reușit să iau carnetul într-un timp scurt cu traseul luat din prima la 18 ani.
Mihai-Adrian
Mihai-Adrian2 ani în urmă
Cea mai buna scoala de soferi din Iasi! Detine o flota de masini noi si o sala de curs performanta, unde orele de legislatie chiar sunt tinute cu seriozitate si disciplina. Am fost admis din prima, desi am sustinut probele in Galati, in primul rand datorita mediului de invatare creat de dl. instructor Sorin Mihai. Toate greselile mi-au fost indreptate cu rabdare, intr-un mod calm si respectuos. RECOMAND!!!
Bogdan pascu
Bogdan pascu2 ani în urmă
Oameni de treabă, sociabili, mereu în ajutorul cursanților, tot respectul pentru devotamentul și munca depusă pentru viitorii șoferi
Locații recomandate