/Constanta/Scoala de soferi

Dia Auto

Str. Olteniei, 25, Constanta, Constanta, 900702, Constanța 900178, România

Dia Auto
Scoala de soferi
4.2
59 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JHQ+2M Constanța, România
+40 241 615 862
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Elisei george
Elisei george2 ani în urmă
Aceasta scoala are ca si pret cursuri atestat transport manager personae pentru suma de 800 ron. Mi s a spus ca dupa cursuri vor fi si alte taxe ce vor costa in jur de 400 ron .... Ce-s cu preturile astea?! Alta scoala de soferi, intradevar din Biucuresti, fac cursurile pt 400 ron. Cursurile sunt aceleasi, modalitatea de invatare/pregatire de pe site-ul oficial ARR. fara alte (taxe dupa curs) ... se pare ca nu aveti concurenta...
Adrian Trifa
Adrian Trifa2 ani în urmă
Instructor moto bun, dar degeaba dacă nu ai parc moto si un poligon măcar decent!
Catalin Gavrila
Catalin Gavrila2 ani în urmă
Nu recomand mașini cu defecțiuni, fara asigurări la mașini am pierdut traseul din aceasta cauza
Luiza Moceanu
Luiza Moceanu2 ani în urmă
Domnul instructor Savin Florin este cel mai bun instructor din Constanta.
Maria Sofia
Maria Sofia5 ani în urmă
O scoala auto care te fura pe fata..sunt mana in mana cu unul din polițiștii de la examinare..poti sa plătești 500 euro ca sa iei carnetul "la sigur" ..zic ei!! Dar te fura încontinuu cu sedintele de conducere de o ora(nu doua)a 100lei..nu recomand!!! Dl Iulian ,poate se sesizeaza politia si pt dv!!
Melisa Musledin
Melisa Musledin2 ani în urmă
Orele de legislatie din cadrul acestei scoli s-au desfasurat extraordinar intrucat profesorii au dat dovada de pur profesionalism. In schimb, cu parere de rau, am fost profund dezamagita de instructorul Izet Serghiun care nu a respectat legea si a facut mai putin de 30 de ore de conducere cu mine, iar o sedinta dura intre 50-55minute, nu 1h40min-1h50min cum este normal. Si din cate am inteles asa procedeaza cu toti elevii lui, cele 30 de ore de conducere(15 sedinte) nefiind finalizate pana la capat. Nu recomand!
Bogdan Bădulescu
Bogdan Bădulescu2 ani în urmă
Ma numesc Elias Denisa ,am fost eleva domnului Nicolae Claudiu Decebal si astazi am luat permisul din prima examinare in primul rand datorita domnului instructor pe care eu ma suparam la inceputul orelor deoarce aveam impresia ca este foarte exigent,dar dupa mi-am dat seama ca este un instructor care isi ia meseria in serios.recomand cu incredere este un om extraordinar si a dat dovada de profesionalism ,nu cum am vazut in jurul meu oameni care vor sa te jermaneasca de bani și nu își bat capul cu ce informații pleci acasa! Mulțumesc!
Ancuta Ivanov
Ancuta Ivanov2 ani în urmă
Recomand cu toata încrederea ! Cel mai bun instructor dl Anghel Valentin, un om înainte de toate , calm și mega răbdător.
Va mulțumesc pentru tot ce m-ati învățat!🤗
Locații recomandate