/Constanta/Scoala de soferi

Smart Auto Admis

Str. Baba Novac 28, Constanța 900178, România

Smart Auto Admis
Scoala de soferi
3.8
41 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JMG+7Q Constanța, România
+40 724 218 239
smartautoadmis.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Decebal Bianu
Decebal Bianu2 ani în urmă
Locația moderna, personal foarte bine pregătit. Locul ideal în care iti poți lua permisul b,c,d,e. Dotări de ultima ora. Pentru orice problema, doamnele de aici mi.qu răspuns cu răbdare. Recomand!
George Bobaru
George Bobaru2 ani în urmă
Profesioniști, amabili și gata oricând să-și ajute cursanții. Toți cunoscuții mei care au urmat cursurile lor au avut numai laude! Recomand cu siguranță!
Bianca M
Bianca M2 ani în urmă
Experienta mea cu aceasta scoala de soferi nu a fost una dintre cele mai bune, din pacate. A inceput prost si s-a terminat cu bine. A fost nevoie sa schimb instructorul, intrucat acesta a fost foarte stresant pentru mine, ca si eleva. Din fericire, insa, am putut sa imi continui orele cu un alt instructor (in sedintele suplimentare), ultimele ore le-am facut cu dl. Sterpu, un instructor de nota 10, foarte calm si intelegator, pe care l-as recomanda oricui. Personalul de la conducerea scolii a lasat de dorit din punct de vedere al comunicarii si al interrelationarii cu clientii. Una peste alta, daca ar fi sa recomand cuiva, as spune direct de dl. Sterpu, altfel, nu. Dansul fiind cel care ma face sa acord o recenzie mai buna acestei scoli. Pentru dansul as acorda 5 stele, dar per total pot da doar 3 stele.
Alex Cabason
Alex Cabason2 ani în urmă
Este o școală de șoferi ai căror administratori își respectă cursanții mai mult decât o fac celelalte scoli.
Sediul este curat și lucrurile sunt foarte bine organizate, exista suport teoretic, practic și ți se asigura material didactic gratuit la înscriere( Manuale specifice).
Nu același lucru pot spune și despre instructorul pentru profesioniști care din punctul meu obiectiv de părere,este dovada vie că nu toată lumea are vocație către pedagogie! Nu as vrea sa scriu mai multe despre asta, care cu toate că aș avea ce sa spun, experiența alaturi de dânsul fiind mai mult decât relevanta ( sunt in curs se obținere C,C+E,D + atestate)
Personal recomand aceasta școală de șoferi pentru că este cea mai bună opțiune din Județul Constanta nu "CEA MAI BUNA"! (concluzie trasa in urma experiențelor cu alte 5 școli inainte de a mă înscrie aici!
Țin să menționez pentru viitorii aspiranți la aceasta meserie sau care vor sa devina șoferi profesioniști din pasiune nu nevoie, cum e cazul meu că instructorul este important doar in proporție de 30% restul depinzând doar de dumneavoastră și mai ales după cum știți să vă stăpâniți emoțiile care din punctul meu de vedere nu ar trebui sa existe pentru că acestea lucrează în defavoarea voastră!
Domnii examinatori sunt oameni și ei,( nu sunt demoni așa cum în mod eronat majoritatea instructorilor îi caracterizează amplificând și mai mult emoțiile și teama de eșec, vezi cazul elevului care a murit la 45 de ani in timpul examinarii) !!!!
Sunt oameni și mai ales profesioniști, care au ca unic scop o evaluare corecta,obiectivă și asiguratoare că pe strada nu ies oameni nepregătiți care pun in pericol siguranța celorlalți participanți la trafic!
P.S am scris aceste rânduri din pur simt civic și îmi asum absolut cele relatate!
VToXyC
VToXyC2 ani în urmă
Extrem de primitori, o dovada desavarsita de profesionalism, recomand cu incredere, unul din singurele centre in care te poti baza pe angajatii acestei intreprinderi si cu adevarat sa isi dea interesul pentru tine!
Radoi Miron
Radoi Miron2 ani în urmă
Am fost să mă înscriu dânsele de acolo nu acceptă camere pe mașalier interesul nostru e să luom sala cât mai repede
Dan goldan
Dan goldan2 ani în urmă
Super profesioniști, recomand tuturor, indiferent de categorie sau specializare
Florin Rusu
Florin Rusu2 ani în urmă
Amabilitate, respect,oferă ajutorul si informațiile necesare, preturi accesibile.
Locații recomandate