/Brasov/Scoala de soferi

Autostart

Strada Lungă 261, Brașov 500455, România

Autostart
Scoala de soferi
4.3
85 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH7H+X4 Brașov, România
+40 268 441 113
autostart-brasov.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Peter Luca
Peter Luca2 ani în urmă
Cea mai buna scoala auto.
Mihai Pavel
Mihai Pavel2 ani în urmă
Atenție la meniu,fiecare produs se plătește separat(inclusiv painea),în rest mâncarea e gustoasa!
Betina Schwartz
Betina Schwartz2 ani în urmă
Recomand acesta scoala.Doamnele de la secretariat sunt foarte amabile iar domnul profesor Plaiasu este un om foarte bun si explica foarte clar si concret informatiile.
Tobias Kovacs
Tobias Kovacs5 ani în urmă
Doamnele de la secretariat sunt foarte neprofesioniste si ne politicoase. Nu este nici un client și aștepți 1 oră ca să intri. Recomand orice altă școală de șoferi din Brașov dar nu aceasta
Alex M.V.
Alex M.V.7 ani în urmă
Cu ei a obtinut permisul un frate de al meu prin 2009.Din pacate cand am vrut sa ma inscriu la ei mi-au zis ca sunt foarte aglomerati si ca nu ma pot ajuta
Robert Chs
Robert Chs2 ani în urmă
În legătură cu doamnele de la secretariat...nu e chiar asa.Astepti într-adevăr 5 minute sa rezolve și problemele altora dar nu e lipsa de profesionalism.Profesorul de legislație însă, direcționează mai mult sau mai puțin delicat sa i se cumpere cartea de legislație rutieră la fiecare început de curs. De aici deducem că interesul dansului de a explica celor care nu aruncă cu bani către școală și implicit dânsul este foarte scăzut.Instrructorii sunt foarte ocupați și nu au răbdare cu nimeni. Pregătiți-va cu un an înainte competențele de conducător auto pentru că aici nu te învață nimeni sa conduci efectiv.In concluzie...e o fabrică de făcut bani la fel ca multe altele.Trebuie sa știi dinainte legislație și conducere.Bafta multa și...alegeți altceva.
Eu
Eu2 ani în urmă
Secretara is bate joc de un cursant doar il pune pe drum, ba n-are nevoie de caietul cursantului ba are, hotărăște doamnă!! Nu stiu daca asa e cu toți dar un domn instructor (nu dau nume) il ține pe un băiat din luna mai oameni buni si are doar 20 de ore făcute, cică o săptămână făcea ore 2 săptămâni pauză ca cică nu are loc, auzi nu are loc. Si plus cand a facut 10 ore (parcă ) nu l-a mai chemat pe motiv că nu a plăti toată școala. Sincer este absurd totul dar DOAMNE AJUTĂ POATE TERMINA SI BIETUL BĂIAT PÂNĂ LA ANUL. Ce sa spun crăciun fericit.
Olivia Ivy
Olivia Ivy2 ani în urmă
Mai bine vă duceți în altă parte . Aveam ședință de două ore de conducere adică 100 de minute ( o oră de conducere înseamnă 50 de minute ) , dar făceam doar 40 de minute în loc de 100 . NU îl recomand deloc pe domnul Pietroi dacă vă interesează să îl aveți ca instructor .
Locații recomandate