/Brasov/Scoala de soferi

Scoala de soferi GABIX

Bulevardul Griviței 33, Brașov 500177, România

Scoala de soferi GABIX
Scoala de soferi
4.6
54 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH6W+62 Brașov, România
+40 728 994 262
scoaladesoferigabix.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
G. Anny
G. Anny2 ani în urmă
Il recomand din suflet pe domnul Mihai Gabriel.😇 Un instructor de nota 10, rabdator, cu multa experiență, care reușește sa scoata tot ce e mai bun din cursanții sai pentru ca isi face meseria cu daruire si implicare.
Recomand Gabix 💯 pentru toti cei care nu sunt decisi...avantajele nici nu mai are rost sa le inșir, deja recomandarile vorbesc de la sine. 😊
Catalina Rogozan
Catalina Rogozan2 ani în urmă
Dl. instructor Mihai Gabriel este cel mai bun instructor auto. După o experienţă neplăcută cu o altă şcoală de şoferi, dumnealui m-a învăţat cum să conduc prudent şi corect, cum să nu-mi fie frică să conduc şi cum să am încredere în mine. Iar azi am reuşit să iau examenul din prima încercare. Prin urmare, îl recomand pe dumnealui şi Şcoala de Şoferi Gabix tuturor celor care îşi doresc să înveţe să conducă corect în diferite situaţii, celor care îşi doresc să fie respectaţi şi sprijiniţi moral şi celor care vor să găsească plăcerea condusului! Vă mulţumesc!
Gabi Ciobotaru
Gabi Ciobotaru2 ani în urmă
Recomand cu mare încredere școala de șoferi GABIX.Mulțumesc domnului instructor Gabriel Mihai pentru colaborarea minunată,pentru dedicarea și răbdarea pe care a avut-o pe tot parcursul pregatirii mele . A contribuit prin atitudinea calmă și ghidajul constructiv
de a- mi dezvolta încrederea de a conduce, fără de care nu aș fi reușit sa fiu admisă. Spor în toate! Mulțumesc pentru grija purtată!
Cristina Stanciu
Cristina Stanciu2 ani în urmă
O experienta minunata!
Domnul Mihai Gabriel nu este numai un instructor deosebit, dar este si un om intelegator, indulgent si pasionat de job-ul pe care il are.
Am inceput scoala cu o frica exagerata de a conduce, cu foarte multe mituri si credinte despre cum se conduce, iar la final a ajuns sa-mi placa si sa-mi fie dor de prezenta dumnealui in masina.
Am reusit sa iau orasul din prima, avand sprijinul acestuia pe tot parcursul.
Pe langa toate sfaturile despre condus, mi-as dori ca multi sa-l asculte si sa practice iubirea si compasiunea acestuia pentru oameni in general.
Iosif Zamfirescu
Iosif Zamfirescu2 ani în urmă
Un loc minunat cu oameni minunați. Politețea, bunul simț și calitatea procesului de învățare sunt de nedescris. Dacă vreți să învățați să conduceți, indiferent de vârstă, apelați cu încredere la GABIX!
Denisa Shine
Denisa Shine2 ani în urmă
Astazi, acum un an, mi-am indeplinit un vis, am auzit din gura politistului ADMIS! Dintr-un simplu pieton acum sunt o soferita care cunoaste legislatia rutiera, care stie ce inseamna a conduce preventiv. GABIX nu este o simpla scola de soferi, este mai mult de atat: un mediu prietenos! Imi doresc ca acest comentariu sa fie la inaltimea sentimentelor de apreciere si multumire pe care le am fata de domnul instructor Gabriel. Datorita experientei, rabdarii dumneavoastra si a atmosferei relaxate din timpul orelor de conducere pot spune ca am facu o pasiune pentru condus! Recomand cu incredere scoala de soferi Gabix!!!
Simo
Simo2 ani în urmă
Recomand școala de șoferi Gabix și domnului instructor Mihai Gabriel pentru toată răbdarea pe care a avut-o cu mine și pentru tot ce am învățat de la el. Am 1 jumate de la examen și nu am avut evenimente in trafic. 💯🥇
Romeo Rotaru
Romeo Rotaru2 ani în urmă
Cea mai buna scoala de soferidin Brasov fara doar si poate iar domnul Mihai Gabriel este cel mai bun instructor si un om deosebit, cu o rabdare infinita. Am luat examenul din prima.
Locații recomandate