/Brasov/Scoala de soferi

Scoala de soferi Brasov - InstructorulTau - categoria A B BE

Calea Fagarasului nr. 29 Complexul comercial Come&Go , etajul 1, spatiul E 9 Terminal R.A.T. Bartolomeu, liniile : 5, 23, 500053, România

Scoala de soferi Brasov - InstructorulTau - categoria A B BE
Scoala de soferi
4.9
287 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH6C+45 Brașov, România
+40 770 324 623
instructorultau.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 8–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ana Maria Serban
Ana Maria Serban2 ani în urmă
Am ales această școală în urma recenziilor și nu regret decizia luată .
Îl recomand din toată inima, pe domnul instructor Cențiu Octavian. Dânsul este un profesionist în adevăratul sens al cuvântului, un om sufletist și dedicat muncii sale. Am promovat examenul teoretic și practic din prima.
Vă mulțumesc pentru răbdarea, încrederea și susținerea acordată!
Daria Pop
Daria Pop2 ani în urmă
Pentru mine, calmul, răbdarea și profesionalismul sunt câteva dintre criteriile căutate la înscrierea la o școala de șoferi. Am avut parte de toate acestea și nu numai în cadrul școlii InstructorulTau. Încă de când m-am înscris și până în momentul în care am luat examenul de condus la categoria B am fost primită cu prietenie și îndrumată cu drag, fapt ce mi-a oferit încredere atât pe parcursul orelor de condus, cât și la examen. Îi mulțumesc instructorului Andrei pentru explicații, răbdare, sprijinul acordat și încurajare!
Edward 22
Edward 222 ani în urmă
O experienta de nedescris in cuvinte datorita domnului instructor Octavian Centiu!
Astazi am reusit sa-mi indeplinesc un tel, acela de a obtine permisul de conducere pentru categoria "B". Un expert in adevaratul sens al cuvantului, o fire mai "dura" la ore, dar de pe urma careia ai numai de castigat, explicatii foarte detaliate si concrete transmise printr-un ton calm si optimist, per ansamblu un instructor care isi iubeste cu adevarat meseria si face tot posibilul ca elevii sa conduca cat se poate de corect!

Recomand cu cel mai mare drag si incredere!
Andrei Zamfir
Andrei Zamfir2 ani în urmă
Ieri mi s-a împlinit un vis. Am obținut permisul de conducere și acest lucru a fost posibil datorita unui instructor deosebit, domnul Centiu Octavian care m-a învățat tainele condusului și a participat foarte mult la formarea abilităților mele de conducător auto. Un om profesionist, înțelegător dar și de o seriozitate ramarcabila fiind mereu interesat de evoluția mea. Sunt foarte bucuros că am avut parte de un asemenea instructor și îi rămân profund îndatorat moral. Țin să îi mulțumesc din tot sufletul meu pentru tot sprijinul acordat și pentru sfaturile care o să mă ajute atât în trafic cât și în viața. Cu deosebită recunoștință pentru un adevărat profesor, un șofer la început de drum.
Delia Stefan
Delia Stefan2 ani în urmă
Recomand cu drag scoala de șoferi instructorul tău deoarece aici veți găsi niște oameni extraordinari. Totul este foarte bine organizat, plecând de la site, la aplicație unde poți face chestionare și orele de teorie. De asemenea, Andreea mereu mi-a oferit sprijin, mi-a răspuns la orice întrebare aveam și m-a încurajat atât înainte de sala, cât si înainte de oraș. Totodată, îl recomand cu toată încrederea pe domnul instructor Gelu, care a fost de fiecare dată calm, a explicat totul foarte clar și datorită lui am reușit să obțin permisul. 🥳
Prophet
Prophet2 ani în urmă
Ma numesc Matei Mihai și astăzi am susținut proba practică pentru categoria B, în care am obținut calificativul ADMIS. Doresc sa mulțumesc echipei InstructorulTau pentru susținerea si seriozitatea oderita. Pe parcursul pregătirii mele am avut parte de o experiență foarte plăcută în colaborarea cu acestia. Vreau sa mulțumesc în mod special domnului Instructor Centiu Octavian care m-a învățat cum trebuie sa conduc corect și pentru nenumăratele sfaturi si exemple de comportament adecvat în trafic. Ii mulțumesc pentru răbdarea și seriozitatea pe care a avut-o. Recomand cu încredere Școală de Șoferi InstructorulTau.
Eros Nicoleta
Eros Nicoleta2 ani în urmă
După un drum lung și plin de necunoscute, ma mândresc ca am reusit sa fiu focusata pana la capăt.
Am avut noroc și sunt foarte bucuroasa , pentru ca l-am avut instructor pe domnul Bivolaru Marius. Un domn profesionist, devotat, empatic si răbdător. Multumesc pentru calmitate și instruire.
Un sprijin pe tot acest parcurs a fost Andrea de la birouri, căreia vreau să i multumesc pentru tot.
Mândra de ce am realizat azi, dar fără instructorul tău nu as fi reusit si cu siguranța drumul ar fi fost diferit.
Va multumesc si voi fi recunoscătoare mereu.
Diana Hritcu
Diana Hritcu2 ani în urmă
Recomand aceasta școală pentru profesionalism și implicare. Domnul Gelu este un instructor priceput, calm, răbdător, explica foarte bine și te face sa te simți confortabil și fără stres la volan. Eu abia ce m am mutat în Brașov, pentru mine totul a fost nou, școală o facusem in vara, in alt oraș și abia acum în februarie am luat ședințe suplimentare aici. Am luat examenul din prima și sunt foarte mulțumită de felul în care instructorul m a ajutat sa ma adaptez. Multumesc
Locații recomandate