/Bacau/Scoala de soferi

Connect Drive 68- Scoala de soferi Bacau

Strada Lucrețiu Pătrășcanu nr.2, Bacău 600204, România

Connect Drive 68- Scoala de soferi Bacau
Scoala de soferi
5
44 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
HWC6+9R Bacău, România
+40 745 538 234
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Pal Alexandru-Valentin79 zile în urmă
Recomand cu încredere această școala de șoferi cu ajutorul careia am reușit să obțin din prima Examenul Practic.
Dragos Pamfile
Dragos Pamfile2 ani în urmă
Mă bucur foarte mult că am ales școala de șoferi Connect Drive. Cursurile de legislație cu dl. Sergiu au fost plăcute și productive, plecând cu majoritatea informațiilor deja învățate. Orele de condus au fost la fel de plăcute, dl. Sergiu este foarte calm și răbdător, explicând foarte bine totul. Deși la început nu știam nici care erau frana si acceleratia, dupa orele de condus am ajuns să fiu foarte sigur pe mine la volan, neavând emoții la examen.
Sânziana Iliescu
Sânziana Iliescu2 ani în urmă
Legislaţia predată foarte bine de domnul Sergiu, pe înţelesul fiecăruia, punctat foarte bine şi concis. Plecam cu totul învăţat de la cursurile de legislaţie. Orele de condus au decurs foarte bine, la examen m-am simţit pregătită, iar după ce am luat permisul mi-a fost foarte uşor să mă adaptez traficului. Mulţumesc domnului instructor Sergiu că a avut grijă şi de psihicul meu în ceea ce priveşte condusul şi examenul, pentru că am avut foarte mari emoţii iniţial. Recomand cu căldură Connect Drive!! A, da, era să uit: în special pentru fete, una dinte maşini e roşie!! 👍
Andreea Cristea
Andreea Cristea2 ani în urmă
Recomand din toată inima !!! O școală de șoferi cu oameni calmi, minunați,profesioniști în adevăratul sens al cuvântului pt care cel mai important lucru este siguranța dvs in trafic. Cu o dedicare totala in tot ceea ce fac !!! Și mulțumesc pt tot ce ați făcut pt mine,mulțumesc domnului instructor Elvis care a avut o răbdare de fier,care mi a inspirat siguranță,încredere în propria persoana,care a știut când să facă o glumă pt a mi alunga toate emoțiile și mulțumesc domnului Sergiu care m a ajutat foarte mult cu legislația și am reținut tot de la orele predate de el. Recomand Connect Drive !!!
Brindusa Onofrei
Brindusa Onofrei2 ani în urmă
Recomand cu drag aceasta scoala de soferi. Cursurile de legislatie sunt foarte bine explicate de domnul Sergiu ajutandu-ma sa trec sala fara probleme. Desigur si despre domnul Elvis, care mi-a fost instructor, numai cuvinte de lauda. Calmul si increderea lui definesc cum ar trebui un instructor bun sa fie. Acesta m-a invatat tot ce trebuia sa stiu ceea ce s-a vazut cand am reusit sa iau orasul.
RANCU MARICICA
RANCU MARICICA2 ani în urmă
Recomand cu incredere Scoala de soferi Connect Drive 68. Sunt cei mai buni din Bacau! In primul rand vreau să-i multumesc domnului instructor Elwis pt rabdarea si calmul pe care la avut cu mine pe tot parcursul orelor de condus. Si in al doilea rand multumesc domnului profesor Sergiu de la legislatie,pt ca explicape intelesul tuturor intrebarile.
Irina Batin
Irina Batin2 ani în urmă
Recomand cu mare drag școala de șoferi Connect Drive 68, cu siguranță sunt cei mai buni din Bacău, iar pentru domnul instructor Elwis Dâscă numai cuvinte de laudă am la adresa dumnealui, fiind un profesor excelent din toate punctele de vedere, calm și dedicat profesiei sale, alături de care am învățat cum să conduc în siguranță un autovehicul, nu doar să trec de examenul auto. Mii de mulțumiri încă o dată domnule profesor, sunteți cel mai tare!❤❤
Malina Iuliana
Malina Iuliana2 ani în urmă
Dacă vreți sa aveți parte de profesionalism și oameni frumoși, singurul loc e la Connect Drive. Cu mare încredere va spun ca o sa mergeți cu drag la orele de legislatie și la orele de condus. Orele de legislatie cu domnul Sergiu au fost foarte bine explicate și pe întelesul fiecăruia. Ore ce au fost îmbinate atât cu umor cât și cu seriozitate. Orele de condus cu domnul Elwis au fost impecabile și foarte bine explicate. Domnul Elwis îți oferă o încredere pe care nu crezi ca o poți dobândi, iar pe lângă acest lucru, este un om răbdător, calm și plin de umor.
Recomand cu caldura Connect Drive și mulțumesc oamenilor frumoși și plini de profesionalism pentru reușita mea! 👍🏻☺️☺️
Maria
Maria2 ani în urmă
A fost o plăcere sa parcurg orele de legislație și de practica in aceasta institutie .Dacă vreți sa aveți parte de profesionalism si încredere in voi ,CONNECT DRIVE e CEL MAI BUN !!! Am fost cea mai stresată eleva pana sa parcurg orele , fără a avea încredere in mine 1%. Domnul instructor Elvis Dâscă are o răbdare cum rar am putut întâlni , m-a ajutat enorm sa înțeleg si mi-am îndeplinit obiectivul visat din prima !
Locații recomandate