/Bacau/Scoala de soferi

Școala de șoferi Profesional

Strada Pieții nr. 6, Bacău 600026, România

Școala de șoferi Profesional
Scoala de soferi
5
62 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HW97+FJ Bacău, România
+40 747 815 205
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ady Mihai
Ady Mihai2 ani în urmă
Ceea mai buna școală de șoferi! Datorita lor am luat permisul de categoria B, sincer nu mă așteptam să-l am, va mulțumesc din suflet sa rămâneți mereu foarte buni in continuare și sunteți ceea mai buna școală de șoferi! Mulțumesc instructorului Vechiu Cătălin pentru rabdare și pentru totul.
Ana Matei
Ana Matei2 ani în urmă
Cea mai buna școală cu cei mai buni i structuri. Datorita acestei scoli am permis și nu as fi crezut niciodată ca sunt în stare sa-l iau vreodată.👏👏👏👏👏👏Felicitari Profesional Drive pentru răbdare și modul în care lucrați cu elevii. Recomand cu încredere!!!
Claudia-ionela Bocovanu
Claudia-ionela Bocovanu2 ani în urmă
Buna, eu sunt cea mai fericita ca am avut un profesor extraordinar de bun, Domnul Mihai Marius Coada,🙃 am permisul de 3 ani si cv cat. B 🥳si evenimente neplacute am avut 1 singur, din pacate, eu sunt foarte multumita de rezultatul obtinut🙈Recomand cu incredere! 😉
Florin andrei
Florin andrei2 ani în urmă
Recomandat cu toată încrederea Profesional Drive, pentru oricine dorește să devină un șofer adevărat! O școală frumoasă plină de oameni pozitivi și foarte dornici să te învețe tainele soferiei!
Florentina Horvat
Florentina Horvat2 ani în urmă
Cei mai buni, calmi și răbdători instructori auto! Vă mulțumesc frumos!
Recomand cu drag Școala Profesional! 💯
Liviu Crismaru
Liviu Crismaru2 ani în urmă
Recomand cu caldura aceasta scoala de soferi si ii multumesc domnului instructor Marius Coada pentru profesionalismul de care a dat dovada!
Carmen Carnariu
Carmen Carnariu2 ani în urmă
Recomand,cu mult drag!!!Acolo am văzut instructor....cu ochii în lacrimi în momentul în care elevul a picat... în ultimele 3min...de examinare!Tot respectul!!!
Andra Bulearca
Andra Bulearca2 ani în urmă
Foarte mult profesionalism! Felicitări întregii echipe pentru răbdarea pe care o au cu elevii, pentru modul în care ii învață șofatul, dar și pentru rezultatele acestora! O școală cu adevărat ,,PROFESIONAL" !!! 🙏👏👏👏
Locații recomandate