/Timis/Scoala de limbi straine

Smartlessons.ro

Strada Popa Șapcă nr.10A, Timișoara 300057, România

Smartlessons.ro
Scoala de limbi straine
5
39 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q65M+H3 Timișoara, România
+40 733 653 106
smartlessons-ro.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: 8–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dicu Iulian
Dicu Iulian2 ani în urmă
In calitate de cursant vreau sa spun ca totul este foarte bine pus la punct, platforma de asemenea ofera explicatii clare si multe multe exercitii care prind foarte bine la fixarea verbelor si nu numai. Recomand cu incredere celor care sunt in cautarea unui curs de engleza. Eu am optat pentru acest curs pentru a imi imbunatati engleza care imi este de mare ajutor la servici! Just try it :D
Simona Cintar
Simona Cintar2 ani în urmă
Recomand cu mare incredere! Doamna Cristina este minunata. A reusit sa o faca pe fiica mea sa ii placa engleza si sa faca progrese vizibile, in doar cateva luni. Cursurile sunt online cu un singur copil sau doi si mai exista si o platforma foarte bine structurata si pusa la punct. Va mulțumim!
Ionut Dragnea
Ionut Dragnea2 ani în urmă
Totul se face online, sedintele sunt de maxim 2 persoane si doamna profesoara este foarte calma. Exista si o platforma online foarte bine pusa la punct cu videoclipuri explicative si exercitii la fiecare capitol.
Alexei Ursachii
Alexei Ursachii4 ani în urmă
Apreciez cursurile de la SmartLessons pentru ca sunt adaptate dupa nevoile clientului si scopul acestuia. Cel mai mult incurajez modul de evaluare, estimare pentru indeplinirea scopului, acesta este unul sincer obiectiv si functional. Zic asta bazandu-ma pe o colaborare de mai bine de un an. SmartLessons tinde sa creasca atat ca nume cat si ca calitate din se observa si asta cred ca ar fi iar un lucru cei poate recomanda! Keep the good work!
Diana Olivia Miatovici
Diana Olivia Miatovici2 ani în urmă
Recomand! Cu toate că am încetat colaborarea dupa câteva luni, din motive personale, am rămas plăcut surprinsa de felul in care au decurs cursurile. Doamna profesoara Cristina a pus accent pe exercitii practice, aceasta fiind o tehnica destul de eficienta, atmosfera a fost destinsă si prietenoasă, programul flexibil chiar si in perioada pandemiei, iar profesoara foarte bine pregătită. P.s Mai mare dragul să mergi la curs și să ți se distragă atentia de un pisic portocaliu. :)
Camelia Valean
Camelia Valean2 ani în urmă
Chiar daca pandemia a venit cu restrictii, Smartlessons a trecut la cursuri online pe Google Drive ceea ce mi se pare o varianta care inlocuieste perfect intalnirile fata in fata. Cursurile se desfasoara cu profesionalism si seriozitate din partea profesorului, materialul cursului este bine structurat si facut in asa fel incat sa iti fie usor sa lucrezi exercitiile. Desigur fara exercitiu nu poti invata o limba straina si cei de la Smartlessons au inteles asta, iar la 3 teme nefacute se incheie contractul cu acestia, din nou fiind dovada seriozitatii. Nu ezitati sa contactati Smartlessons daca chiar sunteti seriosi in a invata limba engleza.
David Carpencu (BLONDIY)
David Carpencu (BLONDIY)2 ani în urmă
Sunt student de cel putin doi ani la Smartlessons iar cuvantul care descrie cel mai natural experienta mea este : SERIOZITATE. Pentru toata lumea aceasta perioada nu a fost una tocmai placuta, insa fiecare a trebuit sa ne adaptam cum putem situatiei. Am admirat foarte mult faptul ca, Cristina, in loc sa profite de ocazia de a lua un foarte bine meritat concediu de luni bune, dupa ore in sir de predat pentru copii care datorita ei au inceput sa iubeasca engleza, a ales sa faca in continuare acest lucru, ducandu-si pasiunea la un cu totul alt nivel, lumea online. Astfel, de mai bine de doua luni am inceput cursurile online, la fel de bine structurate si prezentate ca lectiile fizice. Cu toate ca numarul de ore pe care le petrece in fata calcuratorului nu este mic, face fața situatiei mai bine decat orice alt meditator de engleza care s-ar pune in pielea ei: preda, explica, ajuta, intelege. Recomand cu incredere cursurile online, cu toate ca mi-e dor de mascota firmei, pisoiasul Ginger!
Claudiu Capalnean
Claudiu Capalnean2 ani în urmă
Odata cu pandemia, am trecut la cursurile online cu doamna Cristina, care s-au dovedit a fi o metoda eficienta de a invata in continuare limba engleza, chiar daca la inceput am foat putin sceptic de aceasta abordare.

Ca si in trecut am continuat sa facem listening si speaking prin primirea unor povesti audio si prin tematicile de social skills.

Pentru gramatica si vocabular ni se ofera suport pe google drive, totodata acolo facem si exercitiile in timp real.

Va puteti dezvolta nivelul de limba engleza si online, este o alternativa care merita incercata!!
Locații recomandate