/Timis/Scoala de limbi straine

EduHub

Splaiul Tudor Vladimirescu nr.9, Timișoara 300195, România

EduHub
Scoala de limbi straine
4.9
21 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6XC+CR Timișoara, România
+40 755 549 388
eduhubtm.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–20
Marți: 12–20
Mirecuri: 12–20
Joi: 12–20
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
BOARIU ALEXANDRU-LUCIAN
BOARIU ALEXANDRU-LUCIAN2 ani în urmă
Mi-a placut cursul de spaniola enorm de mult! Am inceput de doar 9 luni si deja am ajuns la un nivel avansat de vorbire a limbii. Profesori extrordinari, materiale bune si interactive si o atmosfera calda care te face sa inveti cu placere. L-am recomandat deja prietenilor si abia astept sa o mai fac!
Robert Cizmas
Robert Cizmas2 ani în urmă
Super cursul de germana si profesorii sunt de calitate. Recomand cu incredere! Am facut cursul A1 cu Roland si am invatat in 14 saptamani mai mult decat in 8 ani de scoala. Sehr Gut!
Alexandru Alimpie
Alexandru Alimpie2 ani în urmă
O echipa de oameni profesionisti , pasionati si plini de energie. Recomand pentru cine doreste sa inceapa sa studieze la orice nivel o limba straina!
RAZVAN-MIHAI UDROIU
RAZVAN-MIHAI UDROIU2 ani în urmă
Recomand cu multa incredere cursurile oferite de EduHub. Din pacate, nu am putut participa fizic la cursuri, ceea ce a facut experienta putin mai dificila, insa profesorii si cursantii amabili au facut experienta mult mai frumoasa! Cursurile se bazeaza foarte mult pe activitatile orale si de vocabular, dar gramatia nu este neglijata.
Dan Turcitu
Dan Turcitu2 ani în urmă
Super. Pe mine m-au castigat. Limba germana, care parea extrem de complicat de invatat, pare acum mult mai abordabila (asta dupa primul curs). Sunt foarte curios ce va urma in cursurile viitoare!
Andreea Laurinecz
Andreea Laurinecz2 ani în urmă
Limba germana se invata mult mai usor in cadrul acestor cursuri. Profesorii sunt deschisi si prietenosi si fac invatarea unei limbi straine sa fie mult mai usoara! Recomand cu drag!
Andreea-Flavia Murariu
Andreea-Flavia Murariu2 ani în urmă
Oameni super deschisi si prietenosi, atat staff-ul cat si profesorii, care te vor ajuta cu tot dragul sa inveti limba pe care o doresti si sa faca acest lucru sa fie ceva usor. Eu am reusit sa invat limba germana alaturi de ei.
Mucioniu raul
Mucioniu raul4 ani în urmă
Recomand tuturor acest centru de limbi straine indiferent de cursul pe care doriti sa- l faceti. Atat profesorii cat si personalul administrativ sunt oameni extraordinari, deschisi si dornici sa ajute oricand. Pot spune ca studentii ce invata aici sunt cei mai norocosi si au parte de toata atentia si pregatirea necesara!
Locații recomandate