/Mures/Scoala de limbi straine

Hollywood Nyelvstúdió Marosvásárhely

Multinvest Business Center, Strada Gheorghe Doja 64-68, Târgu Mureș 540146, România

Hollywood Nyelvstúdió Marosvásárhely
Scoala de limbi straine
5
150 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GGHW+PH Târgu Mureș, România
+40 770 170 583
marosvasarhely.hollywoodnyelvstudio.hu
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 3–19
Marți: 9–13
Mirecuri: 16–20
Joi: 9–13
Vineri: 15–19
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Csaba Fazakas
Csaba Fazakas2 ani în urmă
De o luna am inceput cursul la Hollywood Studio,este o atmosfera prietenoasa cu omeni profesionisti,cu pregatire buna de a invata pt cea ce am dorit. Ce ce-mi place mult,ca nu simt nici o presiune ca de obicei la alte scoli,sí totusi simt ca am ales un drum bun pt a insusii o limba straina.
Sergiu Galit
Sergiu Galit4 ani în urmă
Îmi place sa vin aici datorită profesorilor de excepție și a manualelor foarte bune pe care le folosesc! Recomand cu încredere acest centru de limbi! Succes garantat, fără efort și înveți engleză cu mare drag!
Elena Tutecean
Elena Tutecean4 ani în urmă
Imi place ca este simplu si usor de invatat cu materialul pus la dispozitie.
Invat in ritmul meu si merg atunci cand timpul imi permite.
Nu este stresant ca la alte cursuri unde trebuie sa raspund de fata cu ceilalti cursanti.
Supraveghetorii sunt foarte prietenosi.
Dany Yeager
Dany Yeager4 ani în urmă
Intotdeauna mi-am dorit sa vorbesc engleza la un nivel avansat si intr-o zi am aflat ca in Targu Mures exista studioul de limba engleza Hollywood.
Cei 35 de kilometri care ma despart de Targu Mures nu sunt o piedica ca in fiecare sambata sa ajung la curs.
Sambata este ziua mea preferata cand pot intalni echipa minunata de profesori a studioului: Hunor, Henrietta, Gitta si Andrea. Ei ma indruma cu rabdare si cu mare pasiune. Imi place sa imi petrec sambata aici, sa-mi dezvolt cunostintele de engleza. Recomand cu incredere tuturor celor care doresc sa invete limba, engleza modul de predare este unic si foarte eficient.
Jakob Emese
Jakob Emese4 ani în urmă
imi place sa invat aici engleza ca e foarte relaxant , ne este stresant ca la scoala, Felix!😂🤗😘
Daniela Nedelcu
Daniela Nedelcu2 ani în urmă
Să învăț limba engleză dupa 50 de ani?..Îmi parea imposibil..Și iată că am terminat primele două programe, Boston și NewYork si am acumulat atât de multe cunoștințe în limba care mi-a devenit prietenă..Un mediu de lucru foarte plăcut,fără nici o presiune si programe de studiu excelent structurate..Secretul succesului?..Echipa de tineri foarte bine pregătiți,veseli,prietenoși,haioși cu care am o conexiune foarte faina..au reușit să elimine bariera lingvistică,de vârstă .Bravo vouă, pentru profesionalism..Vă mulțumesc ca mi-ați dat încredere că pot. Și vreau să continui..așa că urmeaza programul Washington , mai complex.....Recomand cu drag Hollywood Language Studio..locul unde nu există,,,nu se poate''!
Dina Padurean
Dina Padurean2 ani în urmă
Recomand Hollywood language Studio Mureș, deoarece acolo poți sa înveți engleză foarte ușor. Profesorii sunt tot timpul dispuși sa te ajute și comunicând cu ei tu asimilezi mult mai repede informația. De asemenea scoala este dotata cu manuale pe întelesul tuturor și înveți foarte repede cu ajutorul lor.
Kriszta Sántha
Kriszta Sántha2 ani în urmă
Este o luna de când am intrat în Studioul Hollywood şi prima mi s-a părut extaordinar cât de sociabili sunt profesorii şi că predarea se întâmplă în mod unic. Îmi place foarte mult locul. Mereu mă gândesc când să mă duc data următoare. Ce este ciudat pentru că niciodată nu m-aş fi gândit că învățatul va scoate din mine aşa ceva.

Mă descurc uşor şi datorită Studioului am început să iubesc limba engleză. Mai am mult de învățat, dar categoric simt că sunt în locul potrivit.
Locații recomandate