/Cluj/Scoala de limbi straine

Centrul Gutenberg - Cursuri de germană

Strada Ion I. C. Brătianu 39, Cluj-Napoca 400079, România

Centrul Gutenberg - Cursuri de germană
Scoala de limbi straine
5
84 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH9V+MW Cluj-Napoca, România
+40 742 542 972
invatagermana.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Vera H
Vera H2 ani în urmă
A fost o alegere buna sa incep cursul de germana la Centrul Gutenberg. Data de incepere a fiecarui modul si tariful sunt fixe si transparente, fara sa sufere modificari in functie de ritmul de inscriere al participantilor, ceea ce imi garanteaza ca pot invata germana intr-un interval de timp previzibil, fara sa depind de altii.

Cursurile online cu profesor au fost foarte eficiente: intram toti deodata pe un link de meeting impreuna cu profesorul si facem cursul ca si cum am fi impreuna intr-o sala. Avem un document pe drive care foloseste pe post de tabla virtuala, primim teme pe care le discutam impreuna ora urmatoare si predarea e interactiva. Facem inclusiv exercitii in perechi si quizz-uri.

Cursul de la Centrul Gutenberg este exact ceea ce mi-as dori si astept de la un curs online de germana si intentionez sa continui modulele pana voi ajunge la nivel avansat.
Mihaita Bogdan
Mihaita Bogdan2 ani în urmă
Am parcurs modulul A1.1 si am participat la toate orele inclusiv din vacanta! Stilul online imi prieste deoarece castigi timpul cu drumul..
Recomand Centrul Gutenberg tuturor celor care vor să învețe limba germană!

Mulțumesc!
Oana Iagher
Oana Iagher2 ani în urmă
Cursurile de limba germană organizate de Centrul Gutenberg m-au ajutat foarte mult la abordarea limbii germane într-un mod cât mai plăcut și mai ușor de înțeles. Cursurile de începători A1, realizate de mine până acum, au fost perfect concepute pentru cei care nu au mai avut înainte contact cu limba germană, incluzând fiecare capitol necesar inițierii în această limbă. În plus, profesorii au avut mereu răbdare și au fost întotdeauna deschiși să revină asupra aspectelor mai greu de înțeles. Recomand Centrul Gutenberg!
Ana-Silvana Hada
Ana-Silvana Hada2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumită de experiența trăită alături de Centrul Gutenberg în procesul meu de învățare al limbii germane. Grupe restrânse de studiu, profesori implicați și cu experiență. Tot procesul este unul benefic. Recomand!
Diana Buruiană
Diana Buruiană2 ani în urmă
Tocmai ce am finalizat cursul A1.1. în cadrul Centrului, avându-l ca trainer pe Andrei Crișan, care mi-a depășit complet așteptările în ceea ce privește competența, implicarea și stilul de lucru. Cursurile au fost foarte antrenante și au cuprins elemente diversificate (am atins atât partea de gramatică, dar și elemente de listening și speaking și foarte mult vocabular). Un alt mare plus al cursurilor de la Gutenberg a fost în opinia mea și faptul că toate materialele au fost incluse în prețul modulelor. Astfel, nu a fost nevoie să facem investiții suplimentare, deci per total raportul calitate-preț este unul extrem de bun. Cu siguranță voi continua și cu modulul A1.2.
Alexandra Babici
Alexandra Babici2 ani în urmă
Tocmai ce am finalizat modulul A2.1, cu Andrei Crișan și sunt foarte mulțumită de experiență. A fost un modul în care mi-au crescut exponențial cunoștințele de limbă germană, datorita unui stil de predare eficient, interactiv și antrenant. Cu siguranță voi continua restul modulelor, pentru că acest curs mi se pare un mod eficient și practic de a învăța limba germana.
Teona Alexandra
Teona Alexandra2 ani în urmă
Tocmai ce am finalizat Cursul de Germană Nivelul A 1.1 avandu-l ca profesor pe Andrei Crișan si pot sa spun ca am ramas extrem de placut impresionata de devotamentul si implicarea de care Andrei a dat dovada si de cat de multe lucruri am reusit sa invat intr-un timp atat de scurt. Best German course so far.
Alexandru Dimache
Alexandru Dimache2 ani în urmă
Am urmat modulul A1.1 predat de Andrei si ne-a ajutat foarte mult. Structura cursului este foarte bine organizata, iar Andrei este un profesor foarte bun si ne-a placut foarte metodologia lui de predare. Recomandam.
Locații recomandate