/Cluj/Scoala de limbi straine

Cursuri de limba franceză

Bulevardul 21 Decembrie 1989 nr 72, Cluj-Napoca 400124, România

Cursuri de limba franceză
Scoala de limbi straine
5
17 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHFX+98 Cluj-Napoca, România
+40 743 669 090
frenchcat.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Ciorba Razvan
Ciorba Razvan2 ani în urmă
Profesionalism, comunicare eficientă, cursuri interactive, evoluție vizibila in timp scurt. Recomand!
Madalina P
Madalina P2 ani în urmă
Excellent! Am facut cursul de incepatori care mi-a placut foarte mult. Am pornit cu franceza de la 0 si am ajuns la a lega propozitii. Lidia este foarte rabdatoare si implicata, face orele interactive si faine, nu ai cum sa te plictisesti sau sa nu iti placa. O recomand oricui vrea sa invete o limba noua sau sa isi aprofundeze nivelul de vorbire.
Laura Ioana Titiana
Laura Ioana Titiana2 ani în urmă
Dupa parcurgerea primului modul al cursului pot spune ca am facut cea mai buna alegere in momentul inscrierii. Cursul este extrem de bine structurat, lectiile sunt captivante, iar acum, dupa doar 6 luni am ajuns in punctul in care inteleg aproape in totalitate limba franceza. Recomand cu incredere oricarei persoane ce doreste sa invete aceasta frumoasa limba sau inclusiv sa aprofundeze si sa se perfectioneze.
Simina Cuciu
Simina Cuciu2 ani în urmă
Recomand cursurile de limba franceza Frenchcat. Cursurile sunt creative, antrenante, cu multe informații folositoare și cu tehnici moderne de învățare (filme, podcasturi). Lidia este o profesionista, o persoana prietenoasă, cu multa răbdare și foarte explicită. Un plus este posibilitatea de a face cursurile online.
Carina Cristescu
Carina Cristescu2 ani în urmă
Profesionalism, seriozitate, simt al umorului si foarte multa rabdare. O recomand cu caldura pe doamna Malinas pentru oricine incepe de la 0 franceza, intrucat rezultatele sunt suprinzatoare intr-un timp scurt. Sunt mai mult decat multumita pentru felul in care decurge ora si pentru cum se ocupa de fiecare dintre noi.
Iuliana Bondar
Iuliana Bondar2 ani în urmă
O recomand cu drag pe Lidia pentru profesionalismul și răbdarea ei, pentru materia bine organizata și predata în segmente ușor de corelat, pentru orele interactive și nu în ultimul rand, pentru simțul umorului și atmosfera plăcută din timpul orelor.
Bineînțeles, studiul individual, pentru o însușire mai buna a lecțiilor predate, este la fel de important!
Copil Francisca
Copil Francisca2 ani în urmă
Cursurile de limba franceză FrenchCat sunt inteligent structurate și te ajută să reții multe informații de la prima vedere, subiectele abordate sunt actuale, interactive și decursul orelor este unul activ și interesant. Recomand cu încredere cursurile și pe D-na profesoară Lidia Mălinaș ! 🥐🥖🍷
Iszlai Maria
Iszlai Maria2 ani în urmă
Daca doresti sa inveti limba franceza si nu stii de unde sa incepi, ai ajuns in locul potrivit. Cursul este structurat logic, pe intelesul tuturor, iar Lidia este un excelent pedagog, avand capacitatea de a-ti starni curiozitatea si apetenta pentru aceasta frumoasa limba.
Locații recomandate