/Bucuresti/Scoala de limbi straine

Centrul de Limbi Străine Fides

Bulevardul Hristo Botev 9, București 030235, România

Centrul de Limbi Străine Fides
Scoala de limbi straine
4.2
19 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C4M4+WV București, România
+40 732 007 713
fidescentre.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Radu1 an în urmă
Am urmat cursul de limba araba A1.1 on line. La inscriere mi s-a spus ca voi avea parte de un profesor calificat; la curs a venit un vorbitor nativ fara pregatire de specialitate, fara o metoda adecvata, cunostintele impartasite fiind haotice. Durata sedintei de 3 ore in continuu, mi se pare exagerata pentru o limba straina; la un moment dat iti pierzi concentrarea si eficienta scade. In concluzie, nu recomand nimanui sa urmeze cursuri la acest centru. Pierdere de vreme si de bani! (Am dat o stea pentru ca nu exista posibilitatea de a da MINUS 5 stele!)
Ion Siloci
Ion Siloci2 ani în urmă
Codrina Valcu
Codrina Valcu2 ani în urmă
Alexandra Maria
Alexandra Maria4 ani în urmă
Am urmat cursurile de engleza din cadrul acestui institut si nu le recomand absolut nimanui care vrea sa vina si sa invete/exerseze cu adevarat limba engleza. Clasele de curs sunt intr-o cladire veche, cu incaperi foarte mici si nearisite si banci cu un singur loc foarte incomode. Metodele de predare/invatare sunt foarte invechite si constau in mare parte in joculete care dureaza jumatate dintr-o sedinta, ascultari dupa casete cum se facea si in scoala generala. Sa nu uitam profesoara care are o mentalitate invechita, atitudine neprofesionista, avand in jur de 50-60 ani, cu un comportament ca la scoala, cu observatii si umiliri in fata clasei, bazandu-se pe faptul ca dupa a doua sedinta nu aveti cum sa mai renuntati la cursuri indiferent de tratamentul care vi se aplica in mare parte bazat doar pe preferintele personale ale profesoarei. Asadar, daca vreti sa evitati o pierdere de timp si mai ales de bani cel mai bine ar fi sa ocoliti acest institut!!!
Cristian George (Chris)
Cristian George (Chris)5 ani în urmă
Annabelle bunea
Annabelle bunea5 ani în urmă
Carmen Anita
Carmen Anita2 ani în urmă
Voi lasa aceasta recenzie pentru a fi de folos altor persoane care nu stiu la ce sa se astepte dupa inscrierea la cursuri de limba la centrul Fides:

->Exista un test de nivel de limba pe site, va sfatuiesc sa va aflati nivelul de limba cu ajutorul aceastuia sau a altor teste disponibile online pentru ca la Fides nu te intreaba nimeni de el si poti sa te inscrii de capul tau la un nivel gresit

->Daca sunt mai multe module (A1.1, A1.2, A2.1 etc), nu iti garateaza nimeni ca dupa terminarea unuia poti continua cu urmatorul nivel!!! In mod normal un nivel de limba este spart in mai multe module, iar aceasta impartire este specifica fiecarui centru sau profesor. Experienta mea a fost ca am urmat modul A1.1 si as fi vrut sa continui cu restul materiei A1.2, insa nu a fost profesorul disponibil si nu s-au strans indeajunse persoane pentru curs intensiv. Deci pierdere de timp si de bani, acum mergand la alt centru va trebui sa urmez planul lor de curs care e diferit de cel de la Fides

->Pe site scrie ca exista mai multe optiuni in ceea ce priveste programul de curs (intensiv, de weekend, dimineata, seara). Similar cu punctul de mai sus, daca nu se strang indeajuns de multi cursanti doritori pe un anumit program, ghinion. Acest lucru trebuie avut in vedere inainte de a-ti face planul de a invata o limba, iar Fides te poate lasa cu ochii in soare.

->Cereti interviu gratuit cu profesorul cu care urmeaza sa va predea si sa petreceti 2 luni! Este foarte importanta dinamica pe care o ai cu profesorul tau, metodele de predare pe care le foloseste si atitudinea pe care o are. Daca toate astea nu se pliaza pe stilul tau de priceput si de invatat, vei fi blocat saptamani sau luni cu o persoana cu care nu rezonezi si care nu te va ajuta sa evoluezi

->Invatarea unei limbi straine se bazeaza foarte mult pe studiu individual, nu va asteptati ca daca dati niste bani sa va invete un profesor tainele limbii, aceasta o sa va faca transfer de cunostinte instantaneu fara sa trebuiasca sa depuneti vreun efort. Daca v-ati setat un obiectiv pentru a invata, mergeti pana la capat. Din grupa mea o singura persoana a ales sa mearga mai departe la cursul superior, ceilalti au renuntat pentru ca nu e asa usor, nu le-a placut profesorul, stulul de predare, alte motive personale. Daca ar fi luat o decizie mai informata de a incepe un asemenea curs (de luat in calcul munca si efortul individual, alegerea informata a centrului de limba, a profesorului, a nivelului de limba), poate ca nu ar fi lasat ceilalti colegi mai seriosi cu ochii in soare, in imposibilitatea de a continua.
Madalina Lack
Madalina Lack2 ani în urmă
Profesori foarte buni! Sunt incantata de serviciile centrului!
Veronica MIRZA
Veronica MIRZA2 ani în urmă
Locații recomandate