/Bucuresti/Scoala de limbi straine

KinderKulturHaus Cursuri germană copii

Strada Anton Pann 17, București 030167, România

KinderKulturHaus Cursuri germană copii
Scoala de limbi straine
5
20 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4H7+CJ București, România
+40 771 163 465
kinderkulturhaus.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adrian b
Adrian b4 ani în urmă
"Profesori uimitori și personal foarte atent la copii. Imersiune completă în cultura germană! Mulțumiri speciale profesoarei de limba germana Bianca pentru implicarea de care a dat dovada si pe care o manifestă în mod constant pentru copii. Sper că vom reveni în această toamnă"
Oana Opran
Oana Opran5 ani în urmă
Excelente cursurile de germana la Kinder Kultur Haus! Achizitiile lingvistice sunt rapide datorita metodei interactive, atmosferei placute si pozitive de la cursuri. Fetita mea era tare incantata sa revina zilnic la cursuri, abia astepta jocurile, mai ales cel cu "Schwarzer Peter" initiate de Bianca, atmosfera pozitiva, caldura si calmul personalului. Recomand cu mare caldura Kinder KulturHaus!
Paese Construct
Paese Construct5 ani în urmă
Recomand aceste cursuri de limba germana pentru copii deoarece chiar se vad rezultatele dupa primul modul A1. Cameerele in care se desfasoara cursurile sunt spatioase, aerisite si echipate cu tot ce trebuie. Profesorii de limba germana sunt tineri insa se vede ca fac asta din asiune pentru ca snt foarte atenti si implicati. Preturile sunt bune in comparatie cu alte scoli de germana pentru copii. Mult succes va doresc in continuare !
Tanira Paslari
Tanira Paslari5 ani în urmă
Una dintre putinele scoli care ofera cursuri de limbi straine pentru copiii foarte mici. Ingrid are 5 ani si merge cu placere la ore, ii place mult atmosfera si stilul domnisoarei care se ocupa de ei. Sunt foarte putini copii intr-o grupa iar sistemul de invatare interactiv ii face sa revina cu placere de fiecare data. In plus sala de asteptare pentru insotitori este si ea foarte primitoare facand asteptarea copiilor mai placuta si mai scurta. 😁 Recomand cu drag!
Elena David
Elena David5 ani în urmă
Copiii nostri sunt extrem de incantati de cusurile de germana de la KinderKulturHaus si chiar invata cu placere si fac progrese impresionante. Le place tare mult de profesoara (Bianca) si abia asteapta urmatoarea sedinta. Suntem tare bucurosi ca am gasit acest loc.
Tudorius Romania
Tudorius Romania5 ani în urmă
Coppiii mei au invatat limba germana la kinder kultur haus si din semestrul II vom fi bucurosi sa continuam cursurile tot aici pentru ca vin cu placere si spun ca nu este ca la scoala si invata de placere.
Luminita Stan
Luminita Stan6 ani în urmă
Am fost surprinsă în mod plăcut de modul în care au organizat acești profesori de limba germnă cursurle pentru copii. Daca vrei sa iti inscrii copilul la un curs de limba germană, aici este locul potrivit. Recomand pentru unicitate și inovație seriozitate!
Iulian Ursac
Iulian Ursac2 ani în urmă
O experienta foarte placuta pentru copilul meu. Profesorul foarte rabdator si pe intelesul copiiilor. As fi preferat cursuri in clasa pentru varsta de 5 ani, formatul de predare online fiind putin cam obositor pentru cei mici.
Locații recomandate