/Bucuresti/Scoala de limbi straine

The Mayflower Centre

Strada Maior Laurențiu Claudian 7, București 021876, România

The Mayflower Centre
Scoala de limbi straine
5
29 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4RV+P7 București, România
+40 755 157 885
mayflower-centre.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 11–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Laura Paraschiv
Laura Paraschiv2 ani în urmă
Sunt foarte multumita de serviciile Mayflower Center. Sunt profesionisti, copiii merg cu placere la cursurile de engleza. Chiar si in perioada de urgenta comunicarea a fost foarte buna si cursurile s-au desfasurat online. Fetita mea a facut progrese mari la engleza in nici 2 ani de cand merge la cursuri.
Alexandra rotarescu
Alexandra rotarescu2 ani în urmă
Suntem foarte multumiti de The Mayflower Centre si recomandam din suflet! Ne place mult Teacher si stilul abordat, radbarea de care da dovada cu copiii si, evident, accentul british! Ne bucuram mult ca putem face orele online acum, in izolare, si de-abia asteptam sa ne revedem la cursuri face to face! :)
Clubul lui Raoul
Clubul lui Raoul2 ani în urmă
Foarte mulțumită mergem de 2 ani și deja se vad rezultate foarte bune, copilul este foarte bucuros după fiecare ședința. Primim rapoarte săptămânale și evaluări precum și stimularea cursanților cu câte un premiu. Mulțumim pentru mine ca părinte sunteți cei mai buni.
Ana Parloaga
Ana Parloaga2 ani în urmă
Recomand The Mayflower Centre pentru profesionalismul de care dau dovada, pentru modul in care se desfasoara orele si un mare plus il reprezinta faptul ca cei mici pot invata limba engleza de la profesori nativi. Felicitari intregii echipe!
Roscalucianionut
Roscalucianionut2 ani în urmă
Centrul Mayflower...pe cat de mic pe dinafara, pe atat de mare in interior, unde am gasit, profesionalism, caldura fata de elevii care pasesc pragul lor, simplitate in organizare(ex: perioada Covid 19), comunicare excelenta, iar pentru final am lasat partea cea mai importanta, placerea de a merge la curs, vazuta in cazul meu, in ochii fetitei mele. Multumim Mayflower Centre!
MARIA CĂTĂLINA ANDRONE
MARIA CĂTĂLINA ANDRONE2 ani în urmă
Lectiile sunt interactive iar teacher stie sa starneasca interesul si curiozitatea copiilor. Desi cursurile se desfasoara ca o joaca, programa este serioasa. Eu sunt foarte multumita si recomand!
Unchiasu Andreea
Unchiasu Andreea2 ani în urmă
Fetita mea merge la Mayflower din Septembrie 2019. Sunt foarte multumita! Vad progresul de la luna la luna, iar fatei ii face placere sa participe la lectii.
Andreea Cosmaciuc
Andreea Cosmaciuc2 ani în urmă
Inscrierea la acest grup de studiu m-a ajutat foarte mult la vocabularul si gramatica mea in limba engleza. In afara de a invata ai si oportunitatea sa iti faci prieteni. Imi face placere de fiecare data sa invat lucruri noi :)
Locații recomandate