/Bucuresti/Scoala de limbi straine

IntegralEdu București

Bulevardul General Gheorghe Magheru 41, București 010326, România

IntegralEdu București
Scoala de limbi straine
4.7
58 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3WW+FQ București, România
+40 737 069 011
integraledu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Szende Andrea Nagy
Szende Andrea Nagy2 ani în urmă
Recomand aceasta agentie. Este a doua oara cand voi pleca in state cu work&travel, iar Teodora m-a ajutat in tot procesul dand dovada de profesionalism.
K a
K a2 ani în urmă
Am platit serviciile acestei firme de consultanta, pentru aplicarea la o facultate in Olanda.
Foarte slaba comunicare, dupa ce am achitat Integral serviciile, a trebuit sa sunam noi firma, dupa ce am asteptat aproximativ 7-8 zile sa fim contactati, astfel incat sa incepem procesul.
La fel pentru toate sesiunile incluse in pret, a trebuit sa insistam de fiecare data.
Iar feedback-ul oferit, foarte slab, plus ca expertiza pentru Olanda, la momentul la care am inceput colaborarea, irelevanta.
Georgiana Mihaela
Georgiana Mihaela2 ani în urmă
Experienta programului Work and Travel a fost una super buna! Este a doua oara cand apelez la Integraledu. Lucrurile se misca foarte repede iar toata lumea este super amabila si de ajutor la fiecare pas!
Plus costurile programului sunt mai mici fata de alte agentii, de asemenea se acorda si diverse discount-uri. Atat inainte de plecare cat si pe timpul verii in SUA am primit asiatenta, iar persoanele din agentie mi-au raspuns foarte repede si m-au ajutat in fiecare situatie.Recomand!
Rodica Talmaci
Rodica Talmaci2 ani în urmă
Colaborarea cu IntegralEdu a adus sansa fiicei mele sa-si vada visul, de a studia in Marea Britanie, implinit. Am avut parte de servicii de consultanta educationala cu adevarat profesioniste, adaptate la nevoile educationale si de viitor. Chiar de la prima intalnire cu doamna Raluca Niculae si pe tot parcursul inscrierii si chiar a studiului la Kings Colleges Oxford, am avut parte de indrumare, ghidare si suport pentru care suntem foarte recunoscatoare.
"Apreciez foarte mult ajutorul de la IntegralEdu. Nu as fi unde sunt acum, la Kings Oxford, daca nu era aceasta oportunitate si colaborare cu IntegralEdu" - spune Maria.
Multumim cu recunostinta!
Alexandru Sandru
Alexandru Sandru2 ani în urmă
Am apelat la cei de la IntegralEdu pentru participarea la programul Work and Travel si sunt foarte multumit de aceasta alegere.
Am intalnit oameni foarte profesionisti, transparenti in legatura cu procesul de aplicare/costuri (lucru pe care nu il pot spune despre alte agentii cu care am mai colaborat in trecut), rapiditate in proces si multa amabilitate.
Recomand cu incredere!
Andreea Alexandra Dincă
Andreea Alexandra Dincă2 ani în urmă
Recomand din tot sufletul aceasta agenție persoanelor care doresc sa studieze in străinătate . Împreuna cu consultanta mea, Secan Cristina, am reușit sa parcurg acest proces lung și greu , cu ușurintă , reușind sa aplic la facultate in Olanda.Angajații de asemenea sunt foarte prietenoși , deschiși , și te ajuta cu orice ai nevoie. IntegralEdu după părerea mea este cea mai buna alegere când vine vorba de studii in străinătate.
Constantin Antonio
Constantin Antonio2 ani în urmă
Recomand aceasta agentie oricarei persoane care doreste sa invete in strainatate. Angajatii sunt niste oameni de nota 10. Cu ajutorul consultantei Secan Cristina am reusit sa aplic la facultate in Olanda.
Ianis Puiu
Ianis Puiu2 ani în urmă
M au ajutat foarte mult cu tot procesul de aplicare/admitere la facultate in strainatate!
Locații recomandate