/Bucuresti/Scoala de limbi straine

German Kulturhaus cursuri limba germana

Strada Anton Pann 17 A, București 030795, România

German Kulturhaus cursuri limba germana
Scoala de limbi straine
5
100 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4H7+CJ București, România
+40 773 973 955
germankulturhaus.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Anamaria Lungeanu
Anamaria Lungeanu2 ani în urmă
Traineri bine pregatiti, rabdatori sa raspunda la orice intrebare. Ii recomand pe toti cei cu care am avut cursurile, in special pe Dragos. Cel mai mult imi place la aceste cursuri, faptul ca grupele sunt formate din putini cursanti, iar in acest mod toata lumea este activa la curs. Se insista destul de mult pe dezvoltarea abilitatilor de comunicare in limba germana. Asteptarile mele au fost indeplinite, tocmai de aceea dupa 4 cursuri de germana alaturi de German Kulturhaus am decis sa continui tot cu ei pentru a imi atinge obiectivele. Recomand 100% cu drag tuturor German Kulturhaus.
Ioana Ailiesei
Ioana Ailiesei2 ani în urmă
Am parcurs nivelul A1 cu cei de la German kulturhaus, curs online. Notiunile invatate sunt suficiente cat sa ma descurc pentru inceput in lb germana. Modul de predare este placut, interactiv si programul este rezonabil.
Voi continua A2 cu profesorul si colegii de la primul nivel. A fost un plus pentru mine ca profesorul este roman si ne-a explicat asemanarea cu engleza, iar comunicarea a fost foarte buna. Recomand cu caldura
DIANA VLASE
DIANA VLASE2 ani în urmă
Am avut o experiența foarte plăcută la cursurile organizate de German Kultur Haus. Comunicarea cu clienții este bine pusă la punct. Structura cursurilor se pliază cerințelor variate, pregătirea profesorilor este una excepțională, iar materialele utilizate sunt diverse și actuale. Recomand aceste cursuri!
Sapunaru stefania
Sapunaru stefania2 ani în urmă
Aproape am finalizat primul modul de limba germana si pot spune ca sunt foarte multumita de el, este interactiv si atractiv, doamna profesor explica bine, pe intelesul tuturor cursantilor. Imi place foarte mult ca se insista pe dezvoltarea abilitatilor de comunicare. De asemenea, atmosfera la curs este placuta, fiind incurajata implicarea fiecarui cursant.
Sanda Antoniu
Sanda Antoniu2 ani în urmă
Fiul meu a participat la cursul A1 organizat de Germankulturhaus și va participa în continuare. Comunicarea cu cursantii este foarte buna. Cursul este bine structurat, iar pregătirea profesorului este excepțională. Progresul pe care l-a realizat este evident. Vă mulțumesc!
Andra boeru
Andra boeru2 ani în urmă
Recomand cu incredere acest loc daca esti doritor sa inveti limba germana. Trainerii sunt bine determinati si doritori sa te ajute oricand , incat te face sa intri la toate sedintele! Sunt la final de curs A2.1 si pot spune ca vad progrese si un succes in viitor 🤗
Elena larisa Ciuruc
Elena larisa Ciuruc2 ani în urmă
Recomand German Kulturhaus de nota 10. Profesorii foarte bine organizați, facem multe exerciții, comunicare foarte multa in limba germană, felicitări tuturor!! Pe mine m-a ajutat foarte mult acest curs 🤗🤗 și de aceea o să îl continui, recomand!!
Clarisa Marian
Clarisa Marian2 ani în urmă
Recomand! Cursurile sunt axate pe nevoile participantilor. Profesoara este foarte draguta si explica in detaliu gramatica si nu numai. Se foloseste manual si alte surse pentru exercitii.
Locații recomandate