/Bucuresti/Scoala de limbi straine

Cursuri si meditatii limba greaca

Strada Mărțișor Nr. 21, București 041241, România

Cursuri si meditatii limba greaca
Scoala de limbi straine
5
2 recenzii
2 comentarii
Indicații de orientare
94W9+HC București, România
+40 763 960 843
cursurigreaca.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: 10–15
Scrie o recenzie
Dadal cristinel
Dadal cristinel2 ani în urmă
Îmi propusesem de ceva timp să mă apuc de limba greacă, așa că în momentul în care m-am decis, am căutat o variantă de cursuri online. Am intrat pe site și am completat formularul de contact. În aceeași zi am fost contactat și trebuie să recunosc că am fost ,,câștigat” de la bun început.

În cadrul discuției de prezentare am descoperit o persoana calmă și caldă, care a căutat să mă cunoască, să înțeleagă exact nivelul meu de cunoștințe de limba greacă dar și motivațiile reale pentru care caut un curs. Toate acestea pentru ca să mă cunoască cu adevărat și să îmi poată propune cea mai buna variantă de curs pentru mine!

Ce pot spune acum e că acea primă impresie nu m-a înșelat deloc. La cursul de greacă pe care l-am început online am găsit un mediu prietenos și echilibrat. Am avansat enorm, pot spune, atât la gramatică cât și la partea de vocabular, mi-am făcut prieteni noi printre colegi, cu care pot discuta și verifica mereu materialele de la curs.

Indiferent că ești la început de drum cu limba greacă, că abia descoperi alfabetul, sau că ai deja cunoștințe de vocabular, dar pe care nu știi să le așezi din punct de vedere gramatical, îți recomand cu cea mai mare căldură cursurile lui Bogdan Spătaru.

Να είσαι καλά!
Ioana Spataru
Ioana Spataru2 ani în urmă
Locații recomandate