/Bucuresti/Scoala de limbi straine

Burlington English Școala de limba engleză

Strada Anton Pann 8-10, București 030796, România

Burlington English Școala de limba engleză
Scoala de limbi straine
4.9
264 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4H6+WR București, România
+40 720 055 445
burlingtonenglish.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mădălina Rizea
Mădălina Rizea2 ani în urmă
Cursurile sunt mi nu na te! Sunt cursanta de 2 luni, doar, si mi plac mult cursuri incat abia astept ziua programata. Cursul dureaza 1,5h dar nici nu simt, atat de repede zboara timpul. Am fost, la inceput, cursanta mai multor profesori din cadrul scolii care sunt foarte bine pregatiti dar iti dai seama, usor, cu cine rezonezi cel mai bine iar ptr. mine Amalia Grosos e fix ce trebuie. Conchid prin a recomanda cu mare drag scoala, o sa evoluati foarte mult de la curs la curs si o sa va fie tot mai draga engleza! ❤️ GOOD JOB, BURLINGTON SCHOOL! 👏🏻
Daniela Stere
Daniela Stere2 ani în urmă
De trei luni am inceput cursurile de limba engleza si am o experienta deosebita cu Burlington English. Orarul este flexibil, poti intra in ce zile doresti si la ce ore ai posibilitatea. Iti poti modifica programarea daca intre timp a intervenit ceva. Astfel, in functie de orarul meu, am intrat la cursuri la mai multe profesoare si tuturor le multumesc. Carmen, Monica, Antonia, Amalia sunt foarte amabile si profesioniste. Relatia cursant-profesor este extraordinara. Sunt foarte incantata ca se discuta doar in limba engleza, in acest mod iesim din zona de confort si suntem determinati sa evoluam si sa ne imbunatatim cunostintele de limba engleza intr-un ritm accelerat. Platforma digitala este foarte usor de folosit si poate fi utilizata 24 de ore din 24. Recomand cu cea mai mare incredere tuturor celor care doresc sa exerseze limba engleza si sa isi imbunatateasca cunostintele.
Alina Vaida
Alina Vaida2 ani în urmă
La inceput am ales cursurile de la BurlingtonEnglish pentru flexibilitatea orara care o ofera, si metoda de invatare diferita. Chiar dupa primele ore, m-am convins ca am facut cea mai buna alegere. Profesorii foarte pregatiti, si dedicarea lor inspre elevi, te face sa uiti de rusinea ca nu vorbesti corect, si te impulseaza sa te depasesti pe tine insuti la fiecare lectie. De aproape trei luni de cand urmez acest curs, am invatat foarte multe, fara sa simt ca este greu, si pentu prima data astept lectile cu nerabdare.
Dana Nechita
Dana Nechita2 ani în urmă
Recomand cursurile scolii Burlington pentru structura cursului, pentru profesorii scolii, care sunt dedicati meseriei lor, iar abordarile personale ale fiecaruia ii determina pe studenti sa aleaga varianta potrivita stilului lor de invatare. Flexibilitatea alegerii programului este un alt aspect pe care il aprecieza la acesta scoala.
Catalin Mircea Baciu
Catalin Mircea Baciu2 ani în urmă
Recomand cu căldură cursurile Burlington English! Pentru mine a fost o experiență foarte plăcută și utilă, deoarece am progresat vizibil în ceea ce privește nivelul limbii engleze. Profesorii sunt foarte dedicați și deschiși, iar platforma pe care o pun la dispoziție este genială, aplicația Burlington English este ușor de manevrat, pe înțelesul tuturor și se învață foarte repede. Nu ezitați să vă înscrieți la curs, merită din plin!
Ana-Maria Chira
Ana-Maria Chira2 ani în urmă
Inca din primul curs m-am simtit foarte bine, inainte daca eram timida si aveam retineri sa ma deschid si sa vorbesc liber in limba engleza, chiar din primul curs m-am simtit foarte bine, nu am fost judecata de cat stiu, cum stiu si am vorbit fara sa imi fie rusine sau sa imi fie frica ca voi fi judecata. Este locul potrivit unde poti invata, poti gresi, te poti corecta, invata cu ajutorul profesorilor care sunt exceptionali, foarte calmi, rabdatori si calzi. Recomand cu mare drag si sinceritate Burlington English.
Gabriel Pirvu
Gabriel Pirvu2 ani în urmă
Cel mai bun curs de limba engleză. Programul pentru lecțiile video online cu un profesor ți-l poți modifica după preferințe pe fiecare săptămâna in funcție de programul tau. Toți profesorii sunt foarte bine pregătiți. Aplicația BurlingtonEnglish este foarte bine structurata, conține lecții interactive unde îți poți evalua pronuntia cuvintelor in limba engleză. Va mulțumesc BurlingtonEnglish.
Daniela Rizea
Daniela Rizea2 ani în urmă
Am cumpărat acest curs și astăzi am început să mă descurc destul de bine cu aceasta limba. Pentru cei care doriți să începeți sa studiați limba engleza nu ezitați să cumpărați acest curs pentru ca veți face o mare investiție. Pentru mine este cel mai practic curs din tot ce am întâlnit. Vreau să mulțumesc pe aceasta cale Burligton English pentru modul de predare al profesorilor. Recomand tuturor acest curs!
Locații recomandate