/Bucuresti/Scoala de limbi straine

Centrul Japonez Murasaki

Strada Turturelelor 48, București 030167, România

Centrul Japonez Murasaki
Scoala de limbi straine
5
11 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4GF+WJ București, România
+40 744 364 553
murasaki.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 9–20
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andreea Sandu
Andreea Sandu2 ani în urmă
Profesori deosebiți, înzestrați cu răbdare, profesionalism și apropiere de elevi.
Recomand din suflet !
Fetita mea abia așteaptă ora cu sensei Irina, au dezvoltat o relație frumoasa, comunica ușor si eficient, si invata limba japoneza cu o deosebita placere.
Andreea Turbatu
Andreea Turbatu2 ani în urmă
Un mediu de studiu relaxat si prietenos, o metoda moderna si eficienta de invatare prin prezentarea culturii japoneze la modul cat mai practic, o comunicarea cu elevii foarte adaptata generatiei lor! Raport calitate/pret, as spune imbatabil, avand in vedere costul meditatiilor individuale. Plus ca, socializand in grupuri mici dar cu aceleasi interese/pasiuni, copilul isi consolideaza foarte mult increderea si respectul de sine! Recomand cu tot sufletul!
Ionela Boghitoi
Ionela Boghitoi2 ani în urmă
Sensei Irina are multa rabdare cu copiii. Fetita mea se plictiseste repede de multe activitati pe care le incepe insa dupa aproape doi ani de cursuri de japoneza este foarte incantatata sa revina de fiecare data la aceste cursuri.
Just Ayydrian
Just Ayydrian2 ani în urmă
Am reusit sa observ un progres in cateva luni pe care nu cred ca l-as fi avut daca studiam de unul singur. Irina sensei este un profesor excelent, cu simtul umorului si care explica ori de cate ori este nevoie. Recomand cu tarie!
Razvan Serbu
Razvan Serbu2 ani în urmă
Va recomand cu caldura cursurile Centrului Japonez Murasaki! Baiatul meu abia asteapta ora de japoneza, este incantat si dornic sa invete mai multe. Profesorii stiu sa se faca placuti si le explica gradual tot ce vor sa stie. Al meu este in perioada Manga si ne-am gandit ca pe baza unei pasiuni putem creste si putina cunoastere :)
Cezar Andrei Truca
Cezar Andrei Truca2 ani în urmă
Profesori foarte ok. Comunica si sunt deschisi! Atmosfera este prietenoasa. Recomand pentru cei care vor sa afle cat mai multe despre limba si cultura Japoneza!
Veronica Damian
Veronica Damian2 ani în urmă
Profesori deosebiti, cu talent pedagogic, cu metode adaptate pentru fiecare nivel de cursant in parte, profesori care transmit entuziasmul lor si elevilor. Cunostintele transmise devin competente de utilizat in viata cotidiana. Orele de curs, indiferent daca sunt realizate cu prezenta fizica sau online, sunt intotdeauna asteptate cu drag. De fapt, timpul trece prea repede cu astfel de profesori.
Pe langa cursuri, exista si wok-shop-urille, intotdeauna binevenite, unde se organizeaza concursuri cu premii :).
Recomand cu cea mai mare incredere, atat pentru cursuri de baza sau avansati, cat si pregatirea examenelor.
Lisa Martin
Lisa Martin2 ani în urmă
Metoda de predare este exceptionala. Multumim profesorilor care sunt atat de atenti.
Locații recomandate