/Brasov/Scoala de limbi straine

Școala Prems

Strada 13 Decembrie 94, Brașov 500164, România

Școala Prems
Scoala de limbi straine
4.1
23 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJF7+W9 Brașov, România
+40 268 545 873
scoalaprems.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Veronica's Music
Veronica's Music2 ani în urmă
Gradinita Prems un dezastru din toate punctele de vedere!
Atentie la recenziile negative,sunt sterse intentionat de aceasta institutie neacreditata! Le voi reposta mereu.Nu riscati!!!
Vasile comsa
Vasile comsa4 ani în urmă
O școală în care elevii învață altfel față de o școală de stat.
Adriana Nicoleta
Adriana Nicoleta5 ani în urmă
O glumă de grădiniță. Să marginalizezi copii doar pentru că sunt mai energetici comparativ cu alți este sub orice critică. Plătești pentru o așa zisă educație la copilul tău bani buni și este tratat mai rău ca la o grădiniță de stat, unde din contră am avut chiar condiții și educatoare cu mult peste ce se oferă aici.
Școala si ea este o minciună jalnică. Am avut băiatul la ea și regret enorm. Când a ajuns la o școală de stat era cu mult în urmă deși aparent notele lui erau bune la ei.
De evitat dacă doriți o educație și tratament corect copiilor voștri.
Bota Ramona
Bota Ramona5 ani în urmă
Scoala Prems este un loc in care elevii vin cu drag, zambind, unde isi formeaza o personalitate echilibrata, isi dezvolta creativitatea si invata ce inseamna responsabilitatea. Cadrele didactice sunt intr-o stransa legatura atat cu parintii cat si cu elevii, raspunzand mereu nevoilor acestora
Ornella Anghel
Ornella Anghel5 ani în urmă
Cea mai moderna gradinita privata din Brasov. Dotata cu sala de sport, dormitoare, sala de mese, salina, clase luminoase. Personal didactic calificat, empatic, receptiv la nevoile copiilor.
Suzana Chirculescu
Suzana Chirculescu5 ani în urmă
Elevii sunt ajutati sa se cunoasca, sa-si decopere pasiunea si menirea. Pun intrebari si li se explica lucruri pe masura puterilor lor de intelegere.
Cadrele didactice se adapteaza nevoilor fiecarui copil in parte
Roxana Bruma
Roxana Bruma5 ani în urmă
Scoala Prems este o institutie de elita. Programul cu predare in limba engleza este un program foarte bine structurat si cu rezultate deosebite la olimpiadele scolare. Personalul didactic este deosebit de atent la nevoile elevilor. Oameni deosebiti intr-o scoala de poveste!
Cristina Elekes
Cristina Elekes5 ani în urmă
Un loc plin de viață, în care copiii vin cu bucurie! Dotări foarte bune, spații largi și un mediu sigur. Aici se combină cu succes atenția aplecată asupra nevoilor fiecărui elev cu exigența academică.
Locații recomandate