/Brasov/Scoala de limbi straine

Magnus After School

Strada Albatrosului 4, Brașov 500450, România

Magnus After School
Scoala de limbi straine
3.8
11 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH78+V9 Brașov, România
+40 724 919 298
magnuschool.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Roxana Hazaparu
Roxana Hazaparu2 ani în urmă
Foarte dezamăgită în urma colaborării !!! Am optat pentru cursurile de germana pentru băiat (7 ani). In 8 luni de zile s-au schimbat profesorii de 3 ori, locația o data (lucru anunțat cu 1 ora jumătate in ziua cursului, am pierdut 30 minute din timpul nostru plătit sa găsim noua locație) in fiecare săptămâna se stabilea o alta zi și o alta ora pentru curs, ceea ce a fost foarte derutant pentru copil dar și pentru noi părinții. Toate cursurile se plătesc in totalitate in avans, in cazul in care copilul nu se prezintă , nu poate recupera cursul. Nu ni s-a oferit nici un fel de Feed-Back pentru nemulțumirea sau sugestia noastră de a îmbunătăți colaborarea, ceea ce ne-a demonstrat lipsa de profesionalism.
Copilul și-a pierdut destul de repede interesul și după 30 ședințe nu pot spune ca a asimilat mare lucru... NU RECOMAND...
Csilla Torok
Csilla Torok4 ani în urmă
Este o școală foarte bună și profesor e foarte înțelegător se ocupa foarte mult de copii șanț foarte mulțumit și va recomand...
AnUnderstoodDeveloper
AnUnderstoodDeveloper4 ani în urmă
Super! Cel mai bun Afterschool din Brasov. Am fost acolo si a fost super.
David Robert
David Robert4 ani în urmă
Este o scoala in care personalul este foarte implicat in activitatile de predare.
Karla Cristina
Karla Cristina5 ani în urmă
Dan Bejan
Dan Bejan5 ani în urmă
Elena popa
Elena popa6 ani în urmă
Iuliana Ftodiev
Iuliana Ftodiev2 ani în urmă
Foarte dezamăgită de Magnus AfterSchool!

Am încercat o colaborare, 7 luni, am acceptat toate condițiile stabilite de ei, cu plata în avans în fiecare lună, cu garanție la începerea colaborării (cred că este singurul AS, care impune o asemenea garanție), iar ei au încălcat toate clauzele contractuale:
-întârziere în preluarea copiilor de până la 40 de minute (e.g.- haha.. am uitat să vă iau azi, probabil că li se părea o glumă, dar dacă copiii întârziau să iasă în fața școlii, în 6 minute, erau lăsați acolo, și trebuia să ne descurcăm),
-discriminarea copiilor pe motive stupide, chiar penibile (e.g. copiii de la clasa mare - adică 3 copii, nu sunt lăsați să împodobească bradul de Crăciun, pe motiv că este bradul copiilor mici.. exemplele pot continua). Dar, totul a culminat cu:
-înjosire a copilului meu în fața celorlalți, citindu-i compunerea (cu siguranță nu shakespeariană) doar pentru a-l face de rușine, și de a râde copii de el.

"Punctele lor forte" nu se termină aici, ci continuă prin a trage de păr, un copil de 12 ani (viitor bărbat), da, în secolul 21, pe banii părinților, copilul poate fi tras de păr (evident că nu așa s-a întâmplat, negarea domnului profesor, confirmă că toata clasa este doar o generație de mincinoși- really??).

Avem experiența unui After School (mi-ar fi plăcut să-i pot da numele), la activitatea căruia, copilul meu a participat fără absente, timp de 5 ani (din clasa 0- până în clasa a4a, dar pentru că care nu are și clasa de a5a, a trebuit să caut alt AS), unde nu am avut nicio situație neplăcută, nicio abatere și nicio discuție absurdă, jigniri, sau insulte, 5 ani de pace și liniște la AS, nu mi-aș fi imaginat că poate fi altfel.

Trageți voi concluzia, de serviciile prestate de Magnus After School, eu aș zice, că nu sunt deficitare, ci absolut deplorabile.

Iar acest review, este doar ca să îi trezesc la realitate, se pare, că bună voința mea de la fiecare discuție și situație neplăcută pe care au creat-o, nu au găsit bunul simț elementar, să își redreseze comportamentul, ci doar l-au aprofundat, punându-mi copilul în situații jenante, înjosindu-l fix pe banii mei. Rușine, Magnus After School. Nu recomand!
Locații recomandate