/Iasi/Scoala de dans

Magnitude Dance

Aleea Profesor Vasile Petrescu 5, Iași 700562, România

Magnitude Dance
Scoala de dans
5
30 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5J44+VJ Iași, România
+40 758 515 946
magnitudedance.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 19–22
Marți: 19–22
Mirecuri: 19–22
Joi: 19–22
Vineri: 19–22
Sâmbătă: 19–22
Duminică: 18–22
Scrie o recenzie
Petruţa Drehluţă
Petruţa Drehluţă2 ani în urmă
Un loc superb cu oameni superbi si cu o energie pe care nu o întâlnești prea des. Recomand cu cea mai mare căldură.🔝🔥 Un loc unde îmbini utilul cu plăcutul, faci mișcare, înveți sa dansezi🕺💃, râzi, glumești, îți faci prieteni și te întorci acasă cu bateriile încărcate. 💜 E un must try pentru oricine, indiferent de vârstă! 🕺💃
Babii Alexandra
Babii Alexandra5 ani în urmă
Magnitude Dance este școala de dans de care ai nevoie dacă ești în căutare de un mediu distractiv, plin de voie bună din care să și înveți cu adevărat dans. Ceea ce îmi place cel mai mult la Magnitude este comunitatea de cursanți. Legăturile sunt foarte strânse, am cunoscuți mulți oameni noi cu care m-am împrietenit, de care m-a legat în primul rând pasiunea pentru dans. Sunt multe ocazii de practică a dansului, dar și de coeziune de grup. Merită să încerci Magnitude!
Paraschiv Mihaela
Paraschiv Mihaela5 ani în urmă
De 6 luni, Magnitude a devenit ca a doua mea casa..iar acasă cine te asteapta de obicei ? Familia, oamenii dragi :). Cam asa vad eu mediul creat de Ștefan. Magnitude îți oferă posibilitatea de a te dezvolta, dar și de a fi mai fericit, prin dans, muzicalitate, conexiune, socializare, deconectare de rutina. De menționat și numeroasele posibilități de a practica cele învățate la curs, prin evenimentele pe care Ștefan le organizează: workshopuri, petreceri, seri de practica sociala etc. Recomand Magnitude pentru ca aici am găsit profesionalism, răbdare, spirit pedagogic, energie, emoție și.. m-am regăsit pe mine.
Loredana Emanoil
Loredana Emanoil5 ani în urmă
O lume fermecatoare care daruieste profesionalism, bucurie, emotie, viata, toate izvorate din pasiunea pentru dans! O lume in care te abandonezi pentru a te regasi in cea mai autentica versiune! Felicitari lui Cosmin care este spiritul si esenta acestui univers numit Magnitude Dance!
P Zinaida
P Zinaida5 ani în urmă
Emotion in motion! 💃🕺Calci pragul și nu mai pleci de aici! Pe langă cursurile de dans latino, prin intermediul cărora descoperi o nouă cultură, primești la pachet și o mega familie! 😇 Dansăm la cursuri, dansăm la practică, dansăm la petreceri, în parc, în piscină! Unde calcă echipa Magnitude, acolo e dans, jocuri și voie bună!!! Mulțumesc Ștefan Cosmin Ioneasa!
#love_my_lifestyle
Bogdan
Bogdan5 ani în urmă
Mai mult decât o școală de dansuri, un stil de viață, o familie formată din diversitate socială, oameni faini și oportunități nelimitate de autocunoaștere !!! Instructorii cu experiență te vor ghida în primii tăi pași spre fericire și o stare totală de bine !!! Dacă consideri că nu ești "banal" și ai acel "ceva special" atunci ai nevoie de Magnitude Dance !!!
Oana Cretu
Oana Cretu5 ani în urmă
Recomand cu muuult drag acest loc magic! Magnitude Dance inseamna pasiune, energie, distractie iar Stefan Cosmin Ioneasa le imbina pe toate cu mult profesionalism. Best experience ever!!
Dan dogaru
Dan dogaru2 ani în urmă
Maxim de puncte pentru atmosfera familiara in care se sudeaza prietenii intre oameni infectati de virusul emotion in motion. Nu am suficiente cuvinte sa descriu ceea ce am descoperit aici si din acest motiv te invit pe tine sa descoperi lumea Magnitude.
Locații recomandate