/Iasi/Scoala de dans

Casa de Cultură a Studenților

Strada Vasile Conta nr. 30, Iași 700106, România

Casa de Cultură a Studenților
Scoala de dans
4.5
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5HCG+3V Iași, România
+40 232 410 615
ccsiasi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Madalin Florea
Madalin Florea2 ani în urmă
Studentii sunt mereu bine-veniti sa se dezvolte pe toate ariile, gratis, in cadrul cluburilor. Recomand sectia de voluntariat - Clubul Fabrica de Voluntari.
Alex M
Alex M2 ani în urmă
Instituția a fost înființată în anul 1957, toate activitățile desfășurându-se în sediul din strada „23 August”, nr.26 (actualul Bulevard „Carol I”), până în anul 1962, moment marcat de inaugurarea sediului actual al instituției, construit la inițiativa și prin contribuția organizației regionale Iași a Uniunii Tineretului Muncitoresc.

De la înființarea instituției și până în prezent, aici au luat naștere numeroase formații artistice, dintre care amintim: Ansamblul „Doina Carpaților”, Cenaclul „Mihai Eminescu”, Teatrul „Ludic”, Cenaclul de literatura „S.F. Quasar”, formațiile de muzică „Roșu și Negru”, „Meteor”, Flacăra „Folk 73”, „Moldavia Folk”, „Epsylon”, Cenaclul de muzică, poezie și umor „Moldavia”, „Divertis”, „Satyricon”, „Ethos”, „Brevis”, „Econthalia”, Cenaclul de pictură și grafică „Voroneț” etc.

La Casa de Cultură a Studenților Iași și-au început activitatea, participând ca învățăcei la cursurile organizate și îndrumate de specialiști, personalități ale culturii naționale, devenite repere ale românilor, precum:

poetul și omul de cultură Marin Sorescu, cel care a și condus cenaclul literar studențesc „Mihai Eminescu”;
scriitorii Mircea Radu Iacoban, Cezar Ivănescu, Mihai Urscahi, Ionid Romanescu, Adi Cusin, Emilian Marcu, Nichita Danilov;
actorul Adrian Păduraru, cel care a deprins tainele actoriei în incita Casei de Cultură a Studenților;
filosoful de talie internațională Ion Petru Culianu.
Rick Hunter
Rick Hunter2 ani în urmă
Pentru evenimentul Rock N
'Iași , mult respect și jos pălăria!
Profesioniști, voluntari, o echipa foarte bună.
Domnul Căliman, nu vă dați seama, dar tinerii vă vor aprecia și tine minte, că fără dvs. acest frumos eveniment și altele asemenea, nu ar fi fost posibile. La cât mai multe evenimente frumoase alaturi de echipa de profesioniști care va susține! Rock on 🤘și salutări de la Vama Veche!
Eduard Costel
Eduard Costel2 ani în urmă
La intrarea din dreapta e un pârlit care imi zice ca "abia am dat cu mopul, aici e o firma privata" Bai da anunțați ca ati privatizat CCS sau zice ti la chirpicul ala ca el a inchiriat un spatiu , nu intrarea si holul CCS
Marian Ursache
Marian Ursache2 ani în urmă
Casa de Cultura a Studenților este locul unde se întâlnesc: muzica, dansul și alte activități artistice prin care studenții sunt uniți în bucurie și creație !
Vasile Lebada
Vasile Lebada2 ani în urmă
Organizarea cam slaba, si mizerie la toalete. Dar asta tine si de educatia de acasa si de bunul simt. Pozitia foarte buna avantajeaza participantii la evenimentele oranizate acolo. Se poate mult mai bine.
Romina-Mariana Matostat-Rusu
Romina-Mariana Matostat-Rusu4 ani în urmă
Dacă istoricul Nicolae Iorga spunea că nu ar trebui să existe român care să nu viziteze Iașul pentru că prin tot ce este, acest oraș poate fi considerat, pe drept cuvânt, un adevărat muzeu uriaș, în aer liber, tot așa credem că nu ar trebui să existe student la una dintre facultățile ieșene care să nu treacă pe la Casa de Cultură a Studenților pentru că adevărata viață studențească este implicit legată de acest locaș de cultură.
Podoleanu Eugen
Podoleanu Eugen2 ani în urmă
O clădire emblematică a Iașului peste care timpul și-a spus cuvântul 😱
Locații recomandate