/Covasna/Scoala de dans

Fidelitas Hotel

Strada Berzei 14, Sfântu Gheorghe 520050, România

Fidelitas Hotel
Scoala de dans
4.8
59 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VQ8H+XM Sfântu Gheorghe, România
+40 367 804 201
hotelfidelitas.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ariadna Badea
Ariadna Badea2 ani în urmă
Hotelul este foarte frumos, foarte ingrijit.
Staff-ul este foarte politicos, prietenos si implicat.
Micul dejun este variat si produsele sunt proaspete!
Recomand oricand si oricui acest hotel!
Mircea Todor
Mircea Todor2 ani în urmă
Personal super amabil, prietenos, camere foarte bine utilate și curate. Preturi foarte decente. Voi reveni cu drag. Recomand.
Pop sabin
Pop sabin2 ani în urmă
Un hotel de nota 10, curățenia este la ea acasa, fara mirosuri ciudate, modern, cu mic dejun foarte diversificat si bun, personal foarte foarte amabil.
Raluca Cladoveanu
Raluca Cladoveanu4 ani în urmă
Camera a fost foarte curata, salteaua comoda, am dormit foarte bine.
Micul dejun a fost excelent, bine gandit, echilibrat, bogat.
Spatiile comune curate si decorate cu mult bun gust.
Personalul foarte amabil.
Un sigur "-": la camerele twin cred ca ar trebui sa se ofere "din oficiu" doua carduri de acces, pentru ca fiecare dintre cei doi sa-si faca programul fara stres. Dar asta e neimportant in imaginea de ansamblu.
Multumesc pentru o sedere placuta!
Ionel Stoica
Ionel Stoica2 ani în urmă
Hotel categoria 3* dar cu servicii și personal de 5*. Micul dejun excelent, camerele curate,parcare interioara cu supraveghere video! Omul sfințește locul!
Elena Stancu
Elena Stancu2 ani în urmă
Am stat o singura noapte la Hotel Fidelitas, intr-o camera tripla (cu pat single si 2 paturi suprapuse) de 2 stele, dar am fost foarte multumita de serviciile oferite. Totul este nou si modern, paturile confortabile, lenjeriile si prosoapele foarte curate, dulapul spatios, iar biroul suficient de mare sa poata sta 2 persoane lejer la el. Am stat la alte hoteluri de 3 stele care nu aratau atat de bine, deci dupa parerea mea ar merita mai mult de 2 stele. Personalul de la receptie a fost foarte amabil. Desi in restaurantul hotelul nu se servea pranz sau cina a la carte ne-au permis sa luam cina in restaurantul lor cu mancare comandata din alta parte si sa folosim vesela si tacamurile de care dispuneau pentru micul dejun. La sosire am primit palinca din partea casei. Micul dejun a fost bogat si se gasea cate ceva pentru toate gusturile. Omleta si ouale ochi se pregateau pe loc, la cerere.
Shoru21Shoru21
Shoru21Shoru212 ani în urmă
Camera a fost foarte curată. Ne-am cazat într-o cameră triplă cu pat etajat. Copiilor le-a plăcut foarte mult. Doamna de la recepție a fost foarte drăguță. Parcarea e supravegheată video. Micul dejun bufet suedez a fost variat și bun. Omleta ți-o pregătește pe loc și o aduce la masă. La bufetul suedez ne-a așteptat un domn care ne-a prezentat oferta și care se asigura ca totul sa fie perfect. Asemenea cazare nu am mai întâlnit de foarte multă vreme. Ne-a plăcut.
Florin Petre
Florin Petre2 ani în urmă
Cu toate ca este un hotel de 3 stele interiorul este mult peste cea ce îți imaginezi. Curățeniea, ospitalitatea și serviciile sunt super. Recomand ca bucureștean și noi avem fițe de obicei
Locații recomandate