/Bucuresti/Scoala de dans

ABC Fitness School

Strada Frații Buzești 68, București 000000, România

ABC Fitness School
Scoala de dans
4.7
76 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C353+3C București, România
+40 755 118 001
abcfitness.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 9–15
Duminică: 9–15
Scrie o recenzie
Ioana Tita
Ioana Tita2 ani în urmă
Ca profesionist în domeniul sănătății mereu m-a preocupat sănătatea pacienților mei. Am observat că afecțiunile suferite de aceștia devin din ce în ce mai comune și după o serie de întrebări, mereu ajungem la stilul de alimentație.

Așa că am hotărât studiez mai mult în direcția asta și m-am înscris la cursul de tehnician nutriționist al școlii ABC Fitness School. Aici am dobândit cunoștințele de care aveam nevoie pentru a putea duce la un alt nivel profesia de farmacist.

Recomand cu încredere ABC Fitness School.

Mulțumesc pentru tot și mult succes în continuare.
Laurentiu - Gabriel Anghel
Laurentiu - Gabriel Anghel2 ani în urmă
Am urmat mai multe cursuri in cadrul scolii ABC Fitness School si de fiecare data am primit mult mai mai multe informatii fata de ce ma asteptam sa primesc !!! Recomand !
Claudiu Sevaciuc
Claudiu Sevaciuc2 ani în urmă
Am avut inspiratia de a ma inscrie la cateva cursuri chiar la debutul pandemiei si am avut placerea de a acumula informatii noi in cea mai placuta si relaxanta atmosfera. Trainerii au rabdare si adapteaza limbajul la nivelul de intelegere al tuturor, ceea ce iti ofera siguranta ca intelegi conceptele. Recomand tuturor celor care vor sa-si imbunatateasca bagajul de informatii specifice si pe deasupra sunt incheiate cu diplome recunoscute. Multumesc pentru experienta si succes!
Loredana Fierastrau
Loredana Fierastrau2 ani în urmă
Cursul de nutritie la ABC Fitness a fost o experienta foarte buna, am învățat lucruri importante pe care le-am implementat in stilul de viata al familiei mele. Am recomandat si altor persoane sa facă acest curs si mi-au urmat sfatul. ❤️
Florin Ice
Florin Ice2 ani în urmă
Un loc unde iti formezi o baza solida in domeniu fitnessului, cu niste oameni foarte implicati. Am avut o experienta foarte placuta si am simtit cu adevarat ca am invatat ceva dupa ce am terminat cursurile. Am facut cursurile acum 6 ani si mi-au ramas informatiile chiar si azi.
Mihai tudor
Mihai tudor2 ani în urmă
Cei de la ABC Fitness sunt o echipa de profesionisti care ofera cu fiecare curs in parte un adevarat castig de valoare pentru participanti. Recomand cu incredere aceasta scoala.
Pisi P
Pisi P2 ani în urmă
Am absolvit aici 3 Cursuri minunate. M-am bucurat sa simt ca fac parte dintr-o echinacea nu ca as fi la scoala:))) Cu toate acestea, am invatat foarte multe lucruri aici, am dobandit cunostinte solide si coerente, am capatat abilitati deosebite si am avut ocazia sa cunosc oameni minunati.
Multumesc din suflet echipei ABC!
Va pup, va imbratisez si va iubesc!
🤗😘❤️
Alexandra Nicolescu
Alexandra Nicolescu2 ani în urmă
Recomand cu încredere cursurile oferite! Preturile sunt cele mai bune de pe piata in acest moment, oferta de cursuri este deosebit de vasta și echipa de instructori este formată din profesioniști in domeniu. Mulțumesc!
Locații recomandate