/Bucuresti/Scoala de dans

Extreme Training - Cursuri Romania

Strada Doctor Ernest Juvara 18, București 061707, România

Extreme Training - Cursuri Romania
Scoala de dans
4.5
33 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3Q8+FW București, România
+40 31 425 2534
traininguri.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–16
Marți: 9–16
Mirecuri: 9–16
Joi: 9–16
Vineri: 9–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Vlad Stefan
Vlad Stefan2 ani în urmă
La luat bani pentru un curs online au fost foarte prompti, cand a venit vorba sa ne dea diplomele in Brasov am asteptat 6 luni, mi se pare o bataie de joc.
A B
A B4 ani în urmă
Am finalizat cursul de dicție "Puterea vorbirii" cu ceva timp în urmă și am rămas foarte dezamăgită.
Doamna care preda acest curs nu avea timp niciodată să-și finalizeze materia. Când venea vorba de feedback, mereu ne oferea același răspuns: "vorbim data viitoare". Au trecut luni de zile și nu am primit feedback pe temele săptămânale.
Cursul de dicție este mult prea scump pentru ceea ce oferă.
Nu recomand acest curs.
Daniel Daniel
Daniel Daniel5 ani în urmă
Am urmat 2 (două) cursuri cu Extreme Training. Totul a fost minunat, traineri foarte bine pregătiți teoretic cât și practic. Este o raritate ceea ce am găsit aici. Stilul de lucru practic este abordat la maxim, cu modele și foi de calcul, plus spețe din experiența proprie a traineri-lor și cunoaștere legislativă profundă , iar experiența traineri-lor este caracterizată prin rezultate excepționale oglindite asupra cursanților. Cursurile sunt desfășurate într-un mod profesionist, buna dispoziție, veselia și atitudinea pozitivă sunt găsite în mod constant. Recomand cu încredere. :)
Irina Manea
Irina Manea6 ani în urmă
Am avut parte de doua cursuri excelente la Extreme. La cursul de formator am invatat live cum sa imi controlez emotiile si cum sa livrez profesionist un curs (nu mi se mai pare usor sa livrezi o sesiune). La cursul de vanzari am avut ocazia sa invat de la un trainer care a adus experiente personale din teren, din interactiunile cu clientii, nu din carti. De altfel, asta mi-a si placut cel mai mult, ca tehnicile prezentate acolo au avut si au aplicabilitate practica (mai ales pe zona de recomandari si de tratare a obiectiilor). Multumesc pentru experientele traite!
Carmen Prodan
Carmen Prodan6 ani în urmă
Am gasit aici, la Extreme Training, o echipa de profesionisti care m-au primit cu bratele deschise si m-au facut sa ma simt acasa. Sentimentul de apartenenta este placut, si sunt recunoascatoare pentru fiecare clipa petrecuta cu acesti oameni frumosi. Ce am invatat? Ca impreuna suntem mai buni si ca "imposibilul devine posibil"! Multumesc, Extreme!
Fabian A
Fabian A6 ani în urmă
Unul din putinele locuri unde primesti ceea ce astepti, de multe ori mai mult decat te astepti. Recomand!
Diana Basoc
Diana Basoc6 ani în urmă
Un început frumos de colaborare. Oameni pasionați și de încredere. Recomand călduros!
Claudiu Andron
Claudiu Andron2 ani în urmă
O experienta placuta la cursul de Competente Antreprenoriala. Informatia este livrata clar, structurat, raspunsurile la intrebari sunt pe directia intrebarii si raportata la intrebare. Cursul raspunde bine la intrrbarea - Cum sa imi aleg forma juridica si cum fac un plan de afaceri cu care sa pot obtine o finantare. Discutand pe baza planului de afaceri te ajuta sa iti faci clar cum sa iti planifici fiecare pas. O abordare buna si adaptata.
Locații recomandate