/Timis/Salon de infrumusetare

Nomasvello Timisoara Iulius

Piața Consiliul Europei nr. 2, Timișoara 300627, România

Nomasvello Timisoara Iulius
Salon de infrumusetare
5
12 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q67G+Q2 Timișoara, România
+40 733 011 044
nomasvello.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Ioana Galetin
Ioana Galetin2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumită de rezultate. Epilarea definitiva nu este dureroasa, produsele si aparatura folosita sunt de buna calitate. Rezultatele se observa după primele ședințe. Angajații sunt de nota 10,foarte amabili si explica procedurile foarte bine pt a fi bine informat clientul cand începe o procedura. Salonul este curat, iar ambientul este plăcut si relaxant. Ma bucur foarte mult ca am ales Nomasvello, deoarece ofera calitate in tot ceea ce fac. ❤️💪 Si in sfarsit pot scăpa, in conditii plăcute, de parul nedorit care m-a deranjat mulți ani.
Diana Fanea
Diana Fanea2 ani în urmă
Eu ador Nomasvello de la produse pana la servicii, ambient, personal, totul este impecabil. Oameni profi, care se intereseaza de nevoile reale ale persoanelor care le trec pragul, ambient placut si relaxant, personal deosebit de amabil si prietenos, servicii de inalta calitate - am apelat la ProSkin pentru ca 8 luni m-am confruntat cu Demodex si pielea fetei imi era parca plina de nisip mereu, atat de aspra. Dupa prima sedinta am plecat cu tenul mai frumos, radiant si sanatos decat inainte de Demodex. Abia astept sa ma intorc. Si recomand si produsele lor, in special fluidul cu vitamina C, e aur pentru ten. ❤ Recomand. Cred ca e cel mai profi loc in care am mers eu in Timisoara, in ceea ce priveste skin care-ul.
Camelia Buna
Camelia Buna2 ani în urmă
Recomand Clinica Nomasvello Timisoara Iulius Mall! Am avut o experienta foarte placuta cand am facut curatarea profesionala a fetei Proskin. Tenul a fost curatat in profunzime si am observat reducerea punctelor negre dupa prima sedinta. Misha este foarte draguta,amabila si a lucrat foarte profesional.O recomand cu caldura! Voi repeta experienta cu siguranta.
Emanuela Butica
Emanuela Butica2 ani în urmă
Personal profesionist, amabil si ofera raspuns la orice nelamurire despre procedura de epilare definitiva cu laser. Salonul este bine ingrijit si respecta toate masurile de protectie si igienizare in conformitate cu situatia actuala.
Lavinia Stan
Lavinia Stan2 ani în urmă
Recomand cu mare incredere serviciile Nomasvello! Sunt foarte multumita de rezultatele epilarii definitive cu IPL si sunt de abia la primele ședințe 🤩 Ma bucur mult de alegerea făcută, e mai mult decat ma așteptam!
Carlá Răchițan
Carlá Răchițan2 ani în urmă
Recomand cu tot dragul! Avand dermatita atopica, la axila mereu ma iritam, parul crestea foarte repede dupa epilarea cu lama de ras, si era singura modalitate potrivita pentru mine, am ales Nomasvello pentru rezultatele rapide pe care am auzit ca le pot avea, am mers pe incredere si bine am facut! Va las atasata si o fotografie cu rezultatul dupa doar prima sedinta, pentru mine inca este ireal, si ma bucur din suflet pentru ca imi usureaza viata, cu siguranta voi reveni si pentru alte zone! Personalul este extrem de amabil si iti face placere sa fii in preajma lor.
Alexandra
Alexandra2 ani în urmă
Fata mea arata din ce in ce mai bine datorita tratamentelor de rejuvenare, înainte aveam probleme cu cosurile si urmele de la acnee, si am ramas surprinsa cand am vazut rezultate chiar de la prima sedinta. 😍😍
Lorena Gabriel
Lorena Gabriel2 ani în urmă
Am avut o experiență minunata in momentul in care am incercat epilarea definitiva, in sfarsit am scapat de tot parul nedorit! Recomand!
Locații recomandate