/Timis/Salon de infrumusetare

EEE Beauty Center

Calea Martirilor 1989 44, Timișoara 300425, România

EEE Beauty Center
Salon de infrumusetare
4.5
298 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6PQ+93 Timișoara, România
+40 256 442 442
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–22
Marți: 9–22
Mirecuri: 9–22
Joi: 9–22
Vineri: 9–22
Sâmbătă: 9–20
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Raluca Popescu
Raluca Popescu2 ani în urmă
Loc excelent. Angajati de treaba, primire super. Miha de la cosmetica e cea mai scumpa si face o treaba minunata. Sunt clienta de peste 7 ani. Recomand!
Straut Loredana
Straut Loredana2 ani în urmă
Aranjat, placut, personal amabil si foarte profi!
Nona claudia
Nona claudia2 ani în urmă
Nu am tunsoarea ce mi am dorit-o, șuvițele sunt groaznice, vopsitul groaznic. Dar de plătit am plătit 500 RON. 30 coafat, dar nu ma coafat ma uscat pe par. Dezamagita total. Acum trebuie sa merg la alt salon sa ma retuseze dacă mai poate face ceva.
Doinita B
Doinita B4 ani în urmă
Nu recomand! 60 de lei un tuns par lung, in conditiile in care pe site pretul e de 40 lei si nu am solicitat alt serviciu (spalat) sau folosirea de alte produse (fixativ, ulei, etc).
Caludia Bugnariu Nicolae
Caludia Bugnariu Nicolae4 ani în urmă
Sunt clienta lor de mai bine de 8 ani. Întotdeauna am fost mulțumită atat de rezervări cat si de atitudinea personalului si modul in care am fost tratată si sfătuită. Atăta vreme cât esti punctuală sau anunți din timp in cazul ca intervine vre-o schimbare legată de programare, totul decurge asa cum iti planifici. Recomand cu încredere :)
Ana Andreea Ciocotoiu
Ana Andreea Ciocotoiu5 ani în urmă
Nu recomand. Am avut proasta inspiratie sa ma tund in salonul acesta si sunt total dezamagita. In afara de faptul ca fata care m-a tuns nu isi dadea seama ca parul meu era vizibil mai scurt intr-o parte decat in cealalta si abia astepta sa ma ridice de pe scaun sa plec. Nu aveti o lista de pret pe care sa o respectati si NU DATI BON FISCAL. Nu meritati nici macar o stea in recenzie.
Mihai-Alexandru Mătrăgună
Mihai-Alexandru Mătrăgună7 ani în urmă
Salon foarte ok! Preturile sunt putin peste medie, dar ai garantia ca nu te vei trezii cu tunsoarea (sau coafura) nepotrivita!
Roxana
Roxana2 ani în urmă
Am prins la tuns o fata care a avut cea mai delicată mână la coafat părul. Nu a tras deloc cu peria la uscare, nu mi-a smuls deloc păr.

A fost totuși o neînțelegere la început, și am fost lăsată să aștept, deși deja trecuse ora la care eram programată, și coafeza era liberă...se pare că fata de la recepție era nouă...
Locații recomandate