/Ilfov/Salon de infrumusetare

Country Spa

Com. Snagov, Sat, Strada Ștefan cel Mare nr. 122, Ciofliceni 077166, România

Country Spa
Salon de infrumusetare
4.7
196 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
M4G3+X8 Ciofliceni, România
+40 31 425 2913
countryspa.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–21
Scrie o recenzie
Antoce Florin
Antoce Florin2 ani în urmă
Foarte trist, nu au spatiu incalzit ptr cei care fumeaza !
Mai mult de atat nu pot sa spun am platit camera am stat 2/3 ore si am plecat !
Daniel Oglavie
Daniel Oglavie2 ani în urmă
Cazarea extrem de scumpa pentru ce ofera camera si resortul. Mâncarea buna, dar foarte scumpa. Recomand insa centrul SPA.
Per total, resortul este mult supraevaluat
Dariana Mihaela Mihai
Dariana Mihaela Mihai2 ani în urmă
Am petrecut cateva zile placute la Country Spa. I-as recomanda pentru locatia deosebita, in mijlocul naturii, dar aproape de Bucuresti, pentru liniste si pentru serviciile de calitate. M-au impresionat: camera mare, foarte curata si dotata cu tot ce e necesar (prosoape impecabile schimbate zilnic, produse de igiena si cosmetica de buna calitate, halate, papuci, fier si masa de calcat, uscator de par, chiar si cateva carti), calitatea mancarii ( in special painea proaspata, de casa) si mai ales amabilitatea personalului, in mod deosebit a domnului care serveste la masa (mereu atent la nevoile clientului). Intreaga proprietate este amenajata cu bun gust si te indeamna la visare si odihna. Ca recomandare, cred ca ar fi utile si niste leagane-balansoare si eventual niste hamace care ar completa frumos spatiile de relaxare.
Florin Belega
Florin Belega2 ani în urmă
Un loc ideal pentru concediu, camerele sunt într-un stil aparte, colorate, luminoase. Personalul foarte amabil, săritor în orice moment. Mulțumim mult!
Cipriana Prepeliuc
Cipriana Prepeliuc2 ani în urmă
Am venit aici cu un voucher joy pt spa day, in valoare de 750 lei, care includea masaj corporal si facial, mani pedi si tratament par. Dupa ce am terminat masajele si mani pedi(servicii ireprosabile), am continuat cu tratamentul de par la finalul caruia o angajata a venit sa imi spuna ca voucherul joy este pentru par standard (nicaieri pe site nu e specificat asta) iar nu pt par lung ( parul meu este pana la jumatatea spatelui), motiv pt care ar trebui sa platesc o extra taxa pt ultima masca. Desi domnisoara angajata se fastacea putin, daca vreau sa achit sau nu, m-am simtit incoltita, ea mi-a spus ca se va intoarce cu cuantumul sumei care va fi de achitat la receptie, "ca sa nu fiu luata prin surprindere" la momentul plecarii. Domnisoara nu a avut din pacate timp sa mai revina la mine cu suma de platit, desi am surprins-o intr-un videocall personal la receptie cand eu am finalizat ziua la spa( nu sunt carcotasa, doar relatez exact ce s-a intamplat). Totalul de plata pe care l-am achitat a fost o suma extra de 200 lei, adica mai mult de 1/4 din costul total al voucherului achizitionat, suma care ar fi trebuit sa reprezinte produsul extra folosit in parul meu(cred).

Nu as fi avut o problema cu aceasta taxa, insa consider ca timp de 5 ore cat am petrecut invartindu-ma prin acel spa, erau suficiente sa mi se atraga atentia ca parul meu atrage dupa sine niste plati in plus si sa aleg daca doresc tratamentul inclus sau altceva ce putea fi parte din pretul voucherului deja achitat. Pacat de o un final cam aiurea la o zi relaxanta. Din pacate, pt motivele de mai sus, nu recomand acest spa, in speta modul in care au abordat situatia.
Amelia A
Amelia A2 ani în urmă
Este o atmosferă plăcută, este curătenie, personalul foarte atent cu clientii .Serviciile sunt de bună calitate și se desfășoară în condiții de igienă. Lucrez cu incredere deplina la Mirela și Laura .
Delia Nichifor
Delia Nichifor2 ani în urmă
Locul perfect sa evadezi langa București
Gabriela Simionescu
Gabriela Simionescu2 ani în urmă
Heaven on Earth! 💓
Incredibil cât de la îndemână poate fi evadarea din stresul Capitalei! În jumătate de oră ajungi în... paradis!
Te întâmpină un lung șir de tufe de levănțică parfumată, un gazon impecabil, sute de flori, fluturi și alte gâze, zeci de plante exotice sau locale, o muzică relaxantă discretă și o largă perspectivă a cerului care îți taie respirația.
Te așteaptă un mini hotel stilat și foarte bine dotat, așezat între un lan de floarea-soarelui și unul de porumb, cu perspectivă atât spre apus cât și spre răsărit. Descoperi apoi două mini piscine prietenoase cu cei în căutare de relaxare și cu copiii, un jacuzzi exterior, un mic loc de joacă pentru copii, un restaurant (cu trei terase exterioare) în care mâncarea și pâinea se fac pe loc, din produse proprii (lapte, ouă, legume din ferma proprie), un teren de tenis/baschet, un centru de retreat. Și, în fine, un excelent spa!
Camerele sunt mari, confortabile și foarte bine dotate. Personalul e discret și amabil.
Atmosfera e campestră și tihnită.
E clar preferința noastră când nu putem pleca prea departe de București!
Săptămâna viitoare am rezervat din nou (a treia oară în ultima lună..!).
Abia așteptăm!
Locații recomandate