/Ilfov/Salon de infrumusetare

Classic Beauty Lounge

Str. Amurgului 38, Popești-Leordeni 077160, România

Classic Beauty Lounge
Salon de infrumusetare
4.1
158 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94CX+QH Popești-Leordeni, România
+40 799 735 770
the-beautylounge.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–21
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: 9–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandra Gavrila
Alexandra Gavrila2 ani în urmă
Am fost client fidel de-a lungul timpului, până ultima dată când mi s-a spus că nu se plătește cu cardul. Am făcut un efort foarte mare să fac rost de cash, de obicei nu am, bancomatul nu a mers, a trebuit să chem pe cineva să îmi aducă banii și, bineînțeles, bon nu mi s-a dat. Nu sunt singura care scrie despre asta. Lucrați la negru, asta vreți să spuneți indirect? Nu, mulțumesc. Nu am nevoie să vin într-un astfel de loc, chiar dacă, per total, de servicii am fost destul de mulțumită. Măcar să fi anunțat dinainte, să fi venit pregătită sau, din contră, să nu fi venit. Personalul nu își va cere niciodată scuze, nu dau 2 bani pe clientelă.
Andreea f
Andreea f4 ani în urmă
O hoție de salon!
In ziua in care am avut epilat brate pretul afisat pe pagina salonului era 20 de lei DAR la casa de marcat mi s -au cerut 30 de lei !
Si mi s -a spus sumele sub 50 de lei se plătesc doar cash! PROBABIL CA EVAZIUNEA FISCALA E IN FLOARE! Nu toti sunt prosti sa plateasca taxe in tara asta ! La insistentele mele am platit cu Card!

Pe bonul eliberat era trecut alt serviciu normal....altfel nu se potrivea cu pretul umflat!
Jalnic!!! HOTIE
Stetco Claudia
Stetco Claudia4 ani în urmă
Buna,

Am fost clienta fidela a acestui salon din motiv ca este aproape de casa...
Din pacate, pt ultima experienta acolo, nu ar merita nici macar o stea.
Am avut programare la intretinere gel intr-o sambata iar cand am ajuns acolo, am văzut ca persoana care se ocupa de manichiura este noua.
Toate bune si frumoase pana cand mi am dat seama ca ea este singura in salon atat pt manichiura, frizerie dar si coafor.
Domnisoara era intr-o graba nemaipomenita drept urmare, unghiile mele au inceput sa se dezlipeasca din prima saptamana. Am fost taiata la aproape toate degetele, aspectul final lasa de dorit (o unghie mai scurta, alta mai lunga, una mai groasa, alta mai subtire si tot asa).
Nu recomand!!! Si cu siguranta m-au pierdut ca si client, desi mergeam acolo de vreo 7 luni.
Nicoleta Leahu
Nicoleta Leahu4 ani în urmă
Am plecat putin dezamagita, am cerut un tuns clasic/simplu deoarece venisem spalata si nu aveam nevoie de coafat. Acest tuns s-a intamplat in 10 minute (fara sa mi fie udat parul, fara sa fie filat parul ) doar taiate varfurile. Mentionez ca am parul cret si am refuzat sa fie indreptat pt a fi tuns deoarece mai fusesem la salon si a fost tuns fara sa fie indreptat. Filarea parului face parte din coafat sau din tuns? Se uda parul pt tuns? NU ma refer la spalat ci la udat pt a fi tuns mai usor. Bonul fiscal era nevoie sa il cer eu? Multumesc,Nico
Alexa Nicolau
Alexa Nicolau2 ani în urmă
Îmi pare rău sa scriu acest review negativ însă astfel de saloane trebuie descurajate și scoase de pe piață.

Am trimis-o pe sora mea la acest salon, singură o copila de 16 ani, pentru un tuns.
Pe bon, la servicii, doamna de acolo i-a scris Tuns Simplu, tarif 30 de lei pe site.
În salon, i-a luat 40 de lei.
Hoție pe față
Serviciul de tuns foarte slab

Nu se procedează astfel chiar dacă suntem în România
Sorin Vestemean
Sorin Vestemean2 ani în urmă
Recomand cu caldura, am fost mereu multumit de rezultat, i-am descoperit acum 4-5luni, de atunci doar la ei vin. Programarile se respecta, mediu curat, racoare ca sa poti purta masca, tunde foarte bine. Recomand
Alexandru-Cristian Stanciu
Alexandru-Cristian Stanciu2 ani în urmă
Am mers pentru o tunsoare. Nu orice tunsoare. Am descris ce vreau si am primit ceea ce am cerut. Pentru asta nu am de reprosat nimic. Frizerul si-a facut treaba bine.
Problema pe care am avut-o este legata de casierie. Dupa ce m-a tuns, baiatul a mers la casa si a spus ca este 25 de lei. Am dat banii si am asteptat. El zice ca e in regula. Eu cer bonul. Isi cere scuze si apasa pe mouse si pe tastatura. O intreaba pe sefa unde gaseste "sa faca bon pentru tunsoare barbat". Sefa raspunde: "Da la ce-i trebuie bon?". Eu spun ca nu plec fara bon, daca refuza sa-mi dea bon, sa-mi dea banii inapoi.
Cateva clipe mai tarziu imi inmaneaza bonul. Pe el scrie pedichiura.

Inapti! sau poate frauda?
Iulia-Maria Nistor
Iulia-Maria Nistor2 ani în urmă
Foarte, foarte slab salonul, cel puțin pe partea de tuns/coafat unde am avut o experiența aproape amuzanta. Domnișoara care m-a tuns era neexperimentata, nesimțita. Bon nu mi s-a dat.
Locații recomandate