/Iasi/Salon de infrumusetare

Salon MotzART

Șoseaua Păcurari 121, Iași, România

Salon MotzART
Salon de infrumusetare
4.2
68 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5G86+VG Iași, România
+40 747 897 233
era-iasi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–20
Scrie o recenzie
Alexandru Moldovanu
Alexandru Moldovanu2 ani în urmă
M-au tuns repede si groaznic, in 2 minute ca pe o oaie. Cand m-a vazut sotia, a bufnit in ras.
De evitat.
Mihaela Raluca Grigoras
Mihaela Raluca Grigoras2 ani în urmă
Am avut o programare la pedichiură la ora 19.30. Am sunat cu 1 oră înainte să comunic faptul că voi întârzia 10 minute. La ora 19.40 eram deja la ei la salon unde am fost întâmpinată cu o atitudine ostilă și mi s-a vorbit ca unui copil de 5 ani care tocmai făcuse o boacănă. Mi s-a reproșat răstit că am intarziat. Consider atitudinea profund lipsită de respect pentru client în condițiile în care mi se putea spune la telefon sa reprogramăm, ba ar fi putut să ceară un avans pentru astfel de situații pe care as fi fost bucuroasă să îl plătesc.
După o zi grea de munca, nimeni nu cred că are chef sa stea 1h la pedichiura și sa audă reproșuri peste reproșuri. Am refuzat serviciul și nu cred că mă voi întoarce vreodata. Păcat că fetele de la coafura și make-up sunt de nota 20 și mă bucuram că am găsit un astfel de salon. Se pare că trebuie să mai caut.
Andreea gitman
Andreea gitman2 ani în urmă
Nu știu de ce aveam impresia ca e un salon renumit și profesionist. Poate se pricep doar la tunsori bărbați și copii, pentru ca in ceea ce privește coafatul femeilor....ce pot sa zic...VARZA! Nu înțeleg cum poți sa lucrezi la un salon profesionist și sa răspunzi “nu știu sa fac împletituri” și la fiecare imagine cu diferite modele de coafuri de zi sa răspunzi “nu știu”. Probabil e vina mea, pentru ca in loc sa ma ridic de pe scaun și sa plec am spus “bine atunci, faceți-mi ce știți”. Și uite așa m-am trezit in cap cu o varza...foarte scumpă. Nu era coafat de seara, nu era coafat pe par lung sau complicat, fără împletituri pentru ca nu știa sa facă, atunci de ce am plătit 300lei ca sa am o coada și un moț in frunte și fiică-mea o coada pe care puteam sa i-o fac eu acasă? Sugestia mea este sa angajați personal profesionist, nu doamne care au făcut cursuri de coafeza pe la colțurile blocurilor. Lista de prețuri trebuie sa reflecte îndemânarea și abilitățile angajaților...sau nu?!
Sergiu Spian
Sergiu Spian2 ani în urmă
Doresc sa încep cu o nota pozitiva. Vreau sa-i dau 5 stele unei doamne care mi-a tuns copilul. Nu stiu care e numele dumneaei, dar a stiut exact cum sa se comporte cu copilul meu, ca dupa aia sa nu mai aiba frica de frizerie. DAR... A doua oara Am fost programat la ora 13:15 si am fost preluat la ora 14:00. Domnul care m-a tuns si-a dat silinta ( cu toate ca era prea stresat),dar e de vina patronul care m-a programat. Dupa ce am inceput sa dau intrebari daca mai are rost sa mai stau, doamna care e sefa (din câte am inteles eu) mi- a zis ca ma tunde dumneaei. Putea sa ma preia din prima daca a vazut ca baiatul nu reusea sa faca fata.
Si preturile la ei se schimba de la o zi la alta. Prima data a fost 30, peste 3 saptamâni deja 40 Lei. Respectativa clientii.
O sa mai încercam înca odata, dar daca nu va pasa, dupa aia nu mai venim.
Clain Iulian
Clain Iulian2 ani în urmă
Programare pentru un tuns/aranjat de barbă, după ce am întrebat explicit dacă au pe cineva calificat să dacă o barbă. Dintr-o barbă bogată lungă, cu care putea lucra, am ieșit cu 1 cm de păr, goluri faciale inestetice, tunsă total neprofesionist și a trebuit reparată în altă parte. Nu recomand pentru cei cu barbă.
Cezar Dometi
Cezar Dometi2 ani în urmă
Georgiana Marilus m-a tuns și a fost o experienta care ma face sa revin cu siguranță la acest salon. Super profi. Recomand cu căldură.
Alexandru
Alexandru2 ani în urmă
Cand iti duci copilul la o astfel de frizerie te astepti ca cei de acolo sa stie sa presteze un astfel de serviciu sensibil cum ar fi tunsul unui baietel de 15 luni. Un televizor chior in perete si un raget "TINE L DE MAINI !!!!" s a tranformat intr o trauma pentru el si intr un chin ulterior pentru noi.NEPROFESIONALISM CLAR !!!
Cristina Magdici
Cristina Magdici2 ani în urmă
Dragi părinți. A tunde un copilaș mic este foarte dificil. De aceea trebuie discutat cu copilașii de acasă ca ei sa știe ca nu se întâmplă nimic rău la tuns. Doamnele de acolo chiar au o răbdare foarte mare. Asa ca mergeți cu încredere. Recomand.
Locații recomandate