/Iasi/Salon de infrumusetare

ABeauty Clinique Iași

demisol Exclusive Residence, Strada Petre Andrei 28, Iași 700495, România

ABeauty Clinique Iași
Salon de infrumusetare
5
123 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5HP7+HQ Iași, România
+40 748 484 802
abeauty.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Stancu Roxana
Stancu Roxana2 ani în urmă
Scriu acest review in numele mamei mele, care a avut o experiența minunata la aceasta clinica din Iasi. Personalul a fost foarte amabil și OPEN la toate întrebările care s-au putut pune. Și-au făcut timp sa explice fiecare procedura in parte, și sa o sfătuiască ce este mai bine și mai indicat pentru tipul ei de piele, in funcție de vârsta și condițiile medicale pe care le are.
Recomandam și mai venim ! 👌
Andreea Catalina Amănălăchioaie
Andreea Catalina Amănălăchioaie2 ani în urmă
O experienta foarte placuta! o clinca profesională, inca de la primul tratament facial se vad rezultate impresionante, procedura fiind in funcție de tipul tenului si stabilită in urma diagnosticării! Aici veți găsi raspuns si solutie la orice problema a tenului! produsele folosite sunt exceptionale si sunt foarte fericita ca am ajuns la aceasta clinica! Personalul este foarte amabil si din prima clipa te simti bine venit/a. Abia astept următoarele sedinte de tratamente faciale si epilare definitiva! recomand cu toata increderea!!
Dana olariu
Dana olariu2 ani în urmă
Serviciile sunt de foarte bună calitate, personalul e foarte amabil, iar produsele folosite pentru tratamente sunt din categoria premium. De fiecare data m-am simti aici extraordinar, am fost tratata cu caldura si
mereu mi s-a explicat in ce conta procedura si la ce rezultate sa ma astept.Recomand cu căldură serviciile clinicii ABeauty Iași.
Livia Mika
Livia Mika2 ani în urmă
Recomand din inima aceasta clinica . Serviciile sunt TOP . Cât despre staff -foarte amabil .
Am fost foarte incantata și abia aștept următoare vizita .
Daniela Ursu
Daniela Ursu2 ani în urmă
Receptia foarte bine pregatita pentru a oferi informatiile necesare despre proceduri. Mi-am pus acid in buze si sunt extrem de multumita! S-au vindecat rapid iar aspectul este foarte natural😍
Cătălina Eliza
Cătălina Eliza2 ani în urmă
Despre aBeauty Clinic Iași am doar cuvinte la superlativ. Echipa este profesionista la realizarea procedurilor, transparenta in transmiterea informatiilor si respectarea protocoalelor, atenta la detalii . De asemenea locația este foarte curata și primitoare. Mulțumesc aBeauty Clinic Iași!
Andra Palade
Andra Palade2 ani în urmă
Am avut parte de o experiență foarte plăcută! Personalul este foarte amabil si foarte bine pregătit, de asemenea clinica este imprecabilă și procedura efectuată cu profesionalism!
Recomand cu drag!
Crina Iacomi
Crina Iacomi2 ani în urmă
Am obtinut un efect foarte natural si minunat in urma injectarii. Sunt foarte multumita de rezultat. Recomand cu incredere clinica aBeauty din Iasi cu medici si personal de exceptie!
Locații recomandate