/Hunedoara/Salon de infrumusetare

EZENPUR DAY SPA | Tratamente Faciale si Corporale Exclusive in Deva

Aleea Pacii, Bl F1, Sc A, Ap. 4, Deva 330073, România

EZENPUR DAY SPA | Tratamente Faciale si Corporale Exclusive in Deva
Salon de infrumusetare
5
71 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VWG7+R2 Deva, România
+40 354 410 126
ezenpur.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Iulian Codita
Iulian Codita2 ani în urmă
Daca puteam, dadeam 6 stele. Ambient placut, curat, personal bine pregatit si prietenos. Iar pe partea de masaj, ce iese din mainile Larisei este pura fictiune. M-am simtit deosebit si cu siguranta voi mai reveni. Multumesc Ezenpur Day Spa.
Laura-Daniela Bota
Laura-Daniela Bota2 ani în urmă
Un loc linistitor si special, in care iti relaxezi atat corpul, cat si mintea. Am avut parte de un masaj divin cu pietre calde, un tratament de calmare si hidratare a tenului si mainilor cu produse pe baza de uleiuri esentiale, sfaturi de ingrijire, experienta pe care o recomand cu mare entuziasm si drag! Titus este extrem de atent si primitor, iar Larisa este o prezenta minunata si delicata, care ofera servicii impecabile. Toata experienta a fost la superlativ si o voi repeta curand ❤️
Adina Necsiu
Adina Necsiu2 ani în urmă
Atentia la detalii, profesionalismul si calitatea sunt de la sine inteles in oaza de relaxare a Larisei.
Cireasa de pe tort este caldura cu care Larisa si Titus ne-au intampinat si tratat pe mine si pe prietena mea.
Am fost foarte multumita de experienta la Ezenpur si recomand din tot sufletul.
Simona Burca
Simona Burca2 ani în urmă
Un tratement care ma facut sa ma simt deosebit de bine si cu sinceritate spun ca nu ma asteptam la asa ceva. Masajul facial a fost deosebit de bine executat, iar mainile atat de fine si delicate m-au facut sa ma simt rasfatata.E nevoie de o curatare a porilor pieli, iar cu produsele folosite simt ca am o alta prospetime a fetei, care ma face sa ma simt mult mai bine. Recomand cu caldura tratamentele la Ezenpur day spa.
Elisabeta Mates
Elisabeta Mates2 ani în urmă
Am ajuns in acest salon, primind cadou de ziua mea un tratament, dar a fost ceva cu totul deosebit. Muzica relaxanta și mirosuri de uleiuri te incanta de la intrarea in cabinet și apoi urmează chestii nemaiîntâlnite la alte tratamente, un pachet de proceduri care te relaxează. Uiți de timp, de stres și pleci relaxat și cu un ten mai curat. Am primit multe sfaturi bune și voi achiziționa produse pentru a completa rutina acestei experiențe plăcute. Personal drăguț și profesionalism. Recomand cu încredere. Voi mai reveni cu siguranță.
Andreea Alexandra Florea
Andreea Alexandra Florea2 ani în urmă
Servicii excelente! Personalul e foarte cald si primitor, iar masajul e de calitate. Locatia poate parea inselatoare. Desi salonul se afla la parterul unui bloc, este amenajat cu gust si nu realizezi ca esti intr-un apartament.
Cristina Omota
Cristina Omota2 ani în urmă
Mulțumesc Ezenpur, a fost o experiența minunată! De când am intrat pe ușă, până când am plecat am fost o răsfățată! Oameni deosebiți, atmosfera de relaxare și servicii de cea mai bună calitate. Recomand cu drag!
Oana poofy
Oana poofy2 ani în urmă
Larisa este o profesionista cum nu am mai intalnit in Romania pana acum. Bonus, este si o fiinta extrem de placuta, iar atmosfera locului, incantatoare.
Mie mi-a creeat dependenta.
Locații recomandate