/Hunedoara/Salon de infrumusetare

Green Studio

Strada Ion Creangă 1, Hunedoara 331008, România

Green Studio
Salon de infrumusetare
4.5
112 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QW34+RJ Hunedoara, România
+40 761 470 252
green-studio.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Bianca Andreea
Bianca Andreea2 ani în urmă
O singura comanda am facut si au gresit-o de doua ori
Emily Escareno
Emily Escareno2 ani în urmă
Sotia mea a fost singura in Hunedoara pentru aproape un an. Personalul acestei institutii au fost foarte nepoliticoase cu ea, deoarece nu vorbea romaneste. Desi incerca din greu sa se adapteze, ele "au luat-o la misto". Nu este normal si profesional sa se intample asa ceva, nu recomand aceasta locatie nimanui.
Petronela Mirela Poanta
Petronela Mirela Poanta2 ani în urmă
Un salon cald primitor iar fetele foarte drăguțe și profesioniste.
Köllö Nikolas
Köllö Nikolas4 ani în urmă
Bătaie de joc!
Cele mai proaste servicii pentru care am plătit în viața mea.
Am fost programată pe data de 18 mai la make-up si păr cu vreo 2 luni înainte, fiind domnisoara de onoare.
Pe lângă faptul ca s-a întârziat o oră, spunandu-mi-se ca doamna dinaintea mea intarziase si fiind clienta fidelă salonului, programarea mea a fost amânată.
Fetele de la salon sunt multifuncționale in cel mai prost mod posibil; domnișoara care m-a machiat se ocupa si cu pusul unghiilor cu gel si cu freze. După ce a terminat make-up ul, care arata de parcă aș fi fost tamponata cu un pumn in ochi, ii venise clienta pt unghii. Horror!!!
Make-up ul a fost jalnic, am cerut Smokey eyes si a iesit o invineteala. In timpul make-up lui am fost întrebată in mod constant daca mai consider că trebuie negru si m-a anunțat că lucrează de 1 an la salon si e primul ei smokey pe care îl face.
Domnisoara de la par, care normal ca era si ea multifuncționala, venea din cand in cand sa isi dea cu parerea ce culoare mai lipseste pe fata mea.
Parul a fost ....cuib de viespi. Am cerut bucle cu ondulator conic lejere, adică sa nu fie mult fixativ, mi s-a spus că nu au asa ceva. Finalul a fost :bucle cât opinca pe un par scurt, tapate pana la refuz. Cand zic pana la refuz, nu am avut nevoie de perna cand m-am dus la somn, pentru ca parul era suficient.
Pentru toate aceste minunății care au durat de la ora 10 la ora 3, am plătit suma de 300 de lei.
Make-up ul mi s-a întins în prima oră, evident, sprâncenele arătau de parcă ar fi fost desenate de un stângaci corigent la desen iar parul s-a lăsat tot in prima oră și am rămas doar cu smocuri tapate si încalcite.
Am anuntat proprietara salonului, care evident nu a luat nicio măsură, fetele tot acolo lucrează, banii nu mi i-am recuperat.
P.S. toate domnișoarele in frunte cu mireasa am avut aceeași problemă, make-up ul ni s-a întins în maxim 2h.
Adina Buiturean
Adina Buiturean4 ani în urmă
Green Studio este un loc unde te simti ca acasa. Fetele sunt deosebit de atente la detalii si foarte serioase. Le multumesc pentru serviciile excelente pe care le ofera CONSTANT. Felicitari Echipei Green Studio !
Emilia Emilia
Emilia Emilia4 ani în urmă
Spațiul primitor, relaxant. Am fost pentru tuns, spălat și aranjat și aproape am adormit la masajul scalpului ☺️.
Am găsit un salon pe gustul meu, la care o sa revin cu siguranță.
Loredana Lembeck
Loredana Lembeck2 ani în urmă
De departe cel mai profesionist salon de înfrumusețare din Hunedoara. Calitatea serviciilor primite sunt la cele mai înalte standarde. Preturile sunt accesibile. Atmosfera este atât de plăcută și de relaxantă încât ai senzația că ești acasă la tine și te înfrumusețează prietena ta!
Lavi este absolut deosebită și ireproșabil de profesionistă (pune sufletul în munca ei) și asta se simte de fiecare data! Recomand Green Studio cu toată încrederea!
Anca calin
Anca calin2 ani în urmă
Profesionalism rar intalnit! Alexandra s-a dovedit a fi o artista in domeniul ei! Voi repeta cu siguranta!🙂
Locații recomandate