/Cluj/Salon de infrumusetare

Headen Hairsalon

Str. Avram Iancu, 492-500 407280, Florești 407280, România

Headen Hairsalon
Salon de infrumusetare
4.5
48 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PGXJ+JF Florești, România
+40 748 063 399
headen.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–21
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: 10–21
Duminică: 10–18
Scrie o recenzie
Anastasia Ghetu
Anastasia Ghetu2 ani în urmă
O experienta incantatoare, stilistul la care am fost s-a comportat ca un artist cu parul meu.
Anca fulop
Anca fulop2 ani în urmă
Cea mai proasta experienta.Am avut programare la o stilista si fara sa fiu anuntata am fost preluata de catre un frizer care mi-a spus ca stilista nu mai este disponibila. Acest frizer cred ca atunci a pus prima oara mana pe o foarfeca deoarece tunsoarea realizata de el a fost horror. A fost nevoie sa apelez la un alt salon pentru a-mi ,,repara'' tunsoarea. Cu siguranta nu voi mai calca niciodata pragul acestui salon.
Vasilescu Alexandra
Vasilescu Alexandra2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumită de calitatea serviciilor! Oameni talentați şi profesionişti, care te primesc intr-o atmosferă plăcută şi îți oferă o experiență completă. Recomand oricărui iubitor de răsfăț!
Daniela cadar
Daniela cadar2 ani în urmă
O experiență dezamăgitoare!!! Nu vom reveni!!
Coafeza nu a respectat deloc dorința fiului meu adolescent. Am rugat-o sa păstreze forma, sa folosească doar foarfeca... Nu a respectat nicio cerință. A fost tare neplăcut pt fiul meu, la fel si pentru mine, avand in vedere încrederea pe care i-am acordat-o domnisoarei(doamna).
Mihai Birou
Mihai Birou2 ani în urmă
Servicii slabe din punct de vedere profesional angajați plictisiți fara nici o viziune, de asemenea la un salon care se vrea cu prestanța in timpul manoperei de tuns am fost înfășurat intr-un plastic ieftin transparent
Maria Baciu
Maria Baciu2 ani în urmă
Pe departe cel mai extraordinar salon din Cluj, as alege acest salon de o mie de ori, serviciile sunt nemaipomenite, oamenii extraordinari își merita recenziile, The coolest salon! I love it
Viorica Ianc
Viorica Ianc2 ani în urmă
Recomand, servicii de calitate si personal amabil !!
Ema Vese
Ema Vese2 ani în urmă
Un salon superb, cu servicii foarte bune. Este accesibil si iti ofera o experienta frumoasa. Personalul este primitor si profesionist , ador produsele lor Davines folosite. Recomand cu drag!
Locații recomandate