/Cluj/Salon de infrumusetare

Salon Dana (Piața Mărăști)

Bulevardul 21 Decembrie 1989 150, Cluj-Napoca 400000, România

Salon Dana (Piața Mărăști)
Salon de infrumusetare
4.4
204 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJG7+X3 Cluj-Napoca, România
+40 787 646 116
salondana.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Rus Claudiu
Rus Claudiu2 ani în urmă
Incompetență totală și lipsă de responsabilitate. Orarul prezintă un anumit interval orar, angajații alt orar. Am fost azi cu gând sa mă tund, am ajuns la salon, 2 dintre ele mai exact, ambele din Cluj, dar erau închise cu o oră mai devreme (sambăta 08:00-15 :00 dar la 14 erau deja închise). Cucoanele își spalau parăl, se uscau, vopseau, etc...nu aveau ele timp de tuns clienții. Rușine...incompetență, aroganță, nesimțire. Un control de la Primărie ar fi chiar util să vă ajute puțin cu orarul de funcționare.
CMP
CMP2 ani în urmă
De obicei tund bine dar de data aceasta am prins pe o tanti care saraca nici nu mai vede bine si are probleme cu luatul masurilor pentru ca incepe cu o masura si termina periuta. Am uitat sa mentionez ca "receptionera" e alergica la masca, probabil o protejeaza gletul in exces pus.
Phantom PUBG
Phantom PUBG2 ani în urmă
Recomand. Prețuri foarte accesibile, personal ok cu frizeri pe măsură și locația bună. Salonul nou arata super bine față de cel vechi.
Raluca Ciomaga
Raluca Ciomaga2 ani în urmă
Conduc 300 de km doar ca sa ajung la Iza, cea mai talentata stilista, o gasiti in acest salon foarte cochet. Multumesc Iza!
- Voitic -
- Voitic -2 ani în urmă
Ar trebui schimbați puțin angajații, sau să le facă cineva o pregătire mai bună.
FreaKissh
FreaKissh4 ani în urmă
Frizerii nu sunt tocmai ce te-ai astepta la prețul pe care îl au, in 5 minute după ce m-am așezat pe scaun mi-a spus că sunt gata, după ce mi-a scurtat părul mult mai mult decât ii cerusem și nu a ieșit nimic din ce ii cerusem la început. La pensat este mult mai bine, dar doar daca te duci la Alexandra, care chiar știe ce face.
Claudiu Groza
Claudiu Groza2 ani în urmă
Domnisoara care m-a tuns a facut-o de mantuiala. In cinci minute era totul gata, fara nici o grija pt client. Pretul in schimb a fost de mari fitze. O frizerie de doi bani, de fapt...
Marius
Marius2 ani în urmă
Am fost să mă tund,acum pe timp de pandemie,am așteptat până mi-a venit rândul,apoi l-am așteptat pe băiatul care tunde să își fumeze și țigara înainte să mă ia la tuns(bine-nțeles că acum aștepți afară și toate doamnele și baieții care lucrează acolo pufăie pe tine ca trenul până aștepți)....după ce își termină țigara intru înăuntru,mă dezinfectez cu ceva dezinfectant diluat bine de tot,aproape ca apa,apoi îmi ia temperatura...37,3,nu mă poate tunde.După ce am și așteptat acolo,merg la o frizerie la 1 minut distanță,mi-a luat temperatura,aveam 36,7(din frunte luată și la salonul Dana și la cealaltă frizerie).După ce m-am tuns m-am întors la salonul Dana să le spun frumos că termometrul lor nu indică corect.Băiatul ce tunde acolo m-a luat la mișto că ăla îl au,cu ăla lucrează.Am sunat apoi la salon,aceeași atitudine de nepăsare,că ei ce să facă...am fost client fidel la acest salon și chiar am fost mulțumit,au câțiva angajați care tund ft bine și au un comportament profesionist,dar după această experiență cred că voi schimba salonul.
Locații recomandate