/Cluj/Salon de infrumusetare

Salon Transilvania

Strada Republicii 105, Cluj-Napoca 400489, România

Salon Transilvania
Salon de infrumusetare
5
407 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH5V+5G Cluj-Napoca, România
+40 775 156 791
salontransilvania.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–21
Scrie o recenzie
Diana Stinga
Diana Stinga2 ani în urmă
Sunt clienta lui Marian și pot sa va spun ca e un profesionist, care a pus in aplicare toate ideile mele in ceea ce privește culoarea și lungimea parului meu. Voi apela in continuare la serviciile sale cu cea mai mare încredere. Vi l recomand cu drag!
Dinuța Ciofu
Dinuța Ciofu2 ani în urmă
Mi-am inceput săptămâna cu cei de la Salon Transilvania🤩 Tare! Nu?🥰🤣 am ales sa imi fac un tratament pentru hidratare a parului, iar la final George a avut grija sa am niste bucle lejere perfecte💆🏼‍♀️ M-am simtit foarte bine si, in acelasi timp, ma declar fermecata de acest salon si de personal! Atmosfera, oamenii, conditiile sunt de nota 10💫💫💫
Mulțumesc, George! 🥰 Mulțumesc, Salon Transilvania!❤🤩🥰🤗
Diana Bunea
Diana Bunea2 ani în urmă
Sambata le-am trecut pragul pentru prima oara, la recomandarea unei prietene, cu speranta ca vor scoate ceva frumos din parul meu care arata jalnic. Mi-au intrecut asteptarile, rezultatul e wow. Am primit zeci de complimente in doar 2 zile.
Am optat pentru un balayage cu decolorarare si nuantare. A iesit perfect, Daniel a inteles intocmai ce imi doresc si a reusit ceea ce multi alti stilisti mi-au spus ca e imposibil. O trecere fina, un degradee perfect, o nuanta perlata, parul meu arata de vis. Dar cel mai important, pe langa nuanta superba, este faptul ca parul meu arata sanatos si nu s-a deteriorat. Si asta pentru ca in salon folosesc produse profesionale, de inalta calitate si cu ingrediente curate, bune.
Atentia si grija de care am avut parte m-au facut sa ma simt ca o printesa. Daniel mi-a dedicat tot timpul din lume si mi-a explicat atatea lucruri utile legate de par, mi-a dat sfaturi personalizate si mi-a castigat admiratia.
Locatia e superba, spatioasa, luminoasa, curata. Cladirea, ce se ridica pe 3 nivele, se afla in centrul Clujului, dar cu toate astea se gasesc locuri de parcare in fata. Muzica ambientala iti ofera momente de relaxare, iar terasa umbroasa din spate iti completeaza perfect momentele de rasfat.

Nu in ultimul rand, precizez ca au preturi foarte bune, iar la raportul calitate-pret, clar eu am iesit in castig. Eu am ales sa merg la Daniel Popa, unul din colaboratorii salonului, dar toti din echipa sunt experti si profesionisti.

Recomand cu caldura acest salon care ofera servicii de lux la preturi de buget, accesibile.
Nutu Andreea
Nutu Andreea2 ani în urmă
Serviciul a fost unul impecabil, cu personal foarte prietenos și profesionist ajungi sa te relaxezi și sa te bucuri de minutele petrecute aici, pentru ca te lași pe mâini bune. George a fost foarte atent și răbdător cu parul meu si îl recomand cu încredere. 💇🏻‍♀️
Benta Larisa
Benta Larisa2 ani în urmă
A fost una dintre cele mai plăcute și relaxante experiențe avute la salon . Recomand cu încredere pe George care s-a ocupat ca parul meu sa își recapete volumul și frumusețe pierdută . Personalul este foarte drăguț și bine pregătit 🎀pe scurt a fost o experiența pe care o voi repeta cât de curând .
Alina Tonca
Alina Tonca2 ani în urmă
In primul rând salonul este de nota 10, atmosfera frumoasa, curățenie și totul foarte bine pus la punct. Calina mi-a făcut o super manichiura, m-a răsfățat la maxim și a ieșit totul exact cum îmi imaginam. Calina este o adevarata profesionista, este foarte calda, drăguța, atenta si in plus lucrează cu finete si foarte mult bun gust. O recomand din suflet 🤍
I Debora
I Debora2 ani în urmă
M-am simtit super bine la salon si George Marchis a inteles din prima ce imi doresc si mi-a salvat bretonul. Recomand salon Transilvania ii un loc super fain. ❤️
Georgiana Salagean
Georgiana Salagean2 ani în urmă
Am avut șansa de a colabora cu George Marchiș și am rămas mai mult decât plăcut surprinsă de calitatea serviciilor lui. După aplicarea tratamentului, George mi-a oferit tunsoarea mult dorită și, desigur, mi-a aranjat părul.
Nota 10 pentru George!❤
Locații recomandate