/Bucuresti/Salon de infrumusetare

1Dream Salon Dorobanti

Calea Dorobanți 102 - 110 Bloc 2 1Dream Parter, București 010576, România

1Dream Salon Dorobanti
Salon de infrumusetare
4.7
73 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F33X+V7 București, România
+40 738 033 788
salon-dorobanti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–21
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: 8–19
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihaela Spataru
Mihaela Spataru2 ani în urmă
Am fost sa ma vopsesc la Oana, ma vopsisem recent blonda si aveam parul foarte urat, Oana a reusit sa repare ceea ce a stricat o coafeza. Sunt extrem de profesionali si este o atmosfera excelenta! Cu siguranta daca aveti nevoie de o schimbare de look Oana este persoana potrivita. Am adaugat poze inainte si dupa sa se vada cat de frumos a reusit sa repare ceva oribil. Multumesc frumos echipei 1Dream!!!
Urzeala Diana
Urzeala Diana2 ani în urmă
Oana este extraordinara! A avut exagerat de multa rabdare si a fost atenta la fiecare detaliu pentru un rezultat pe măsură!
Ingrid Ostroveanu
Ingrid Ostroveanu2 ani în urmă
Atmosfera placuta , curat, profesionalism. Ma confrunt cu acneea de ceva vreme asa ca am incercat diferite tratamente si creme , dermatologi . Larisa mi-a facut un plan de tratament care m-a ajutat cu adevaratat . Recomand acest salon tuturor celor care se confrunta cu acneea .
Flavia p
Flavia p2 ani în urmă
Am avut o experienta groaznica in acest salon. Am avut programarea pentru un balayage(pachet L 700ron) in 17.06.2021 la Raluca, patroana salonului. I-am aratat multe poze pentru cum vreau sa fie rezultatul (am atasat mai jos, prima poza este poza model). Cand am ajuns acasa si s-au lasat si buclele am putut analiza mai bine parul, acesta era foarte putin decolorat, nu arata de niciun fel ca in poza model, aveam parul aproape la fel ca inainte sa merg la ei(poza 2 este dupa prima programare).
Am sunat si am intrebat daca exista vreo solutie si am stabilit o a 2-a programare pe 19.06.2021.
Cand am ajuns acolo am fost tratata foarte prost de catre Raluca, m-a jignit si s-a comportat in ultimul hal pentru faptul ca mi-am permis sa revin la ei pentru solutionarea situatiei (cu toate ca asa era stabilit).
Eu m-am adresat cu calmitate si bun simt personalului si acesteia, dar lipsa ei de educatie e mare("fetițo", "ai probleme", "nu imi strici tu mie ziua").
In ciuda situatiei total neplacute, am continuat programarea la colega ei bruneta(din pacate nu i-am retinut numele fetei respective), o fata cu mult bun simt, pacat ca lucreaza in acest salon. Poza a 3a este dupa "rezolvare", nu ma asteptam la vreo schimbare oricum.

Lipsa totala de profesionalism si pe langa lipsa relatiei prestator servicii-client, o lipsa totala de educatie din partea patroanei!

*pozele nu se pot uploada direct din cauza ca patronii cenzureaza fotografiile de la recenzii negative (asa explica Google), pentru a vedea pozele intrati pe profilul meu
Stoica Diana
Stoica Diana2 ani în urmă
Multumesc acestui salon care mi a oferit o schimbare de Look extraordinara! Serviciile sunt de cea mai buna calitate, intreaga echipa este profesionista din toate punctele de vedere. Astazi am fost pentru prima data la acest salon si am ramas placut impresionata de atentia oferita atat pe parte de consiliere cat si de profesionalismul echipei. Recomand cu caldura!
As dori sa Multumesc in special Ramonei pentru balayage ul perfect pe care mi l a făcut!❤️ 5 stele sunt prea putine pentru a descrie cât de incantata sunt.
Roxana Craciun
Roxana Craciun2 ani în urmă
Am avut parte de o experienta foarte plăcută la 1Dream Dorobanti. M-am lăsat consiliata de Lavinia în privința unei noi culori și a unui nou stil. O recomand cu cea mai mare încredere. Sunt foarte mulțumită de balayage-ul cu tente rosé și de refacerea bazei pe nuanță mea naturala de șaten. Cromatica se potrivește foarte bine și mi se potrivește și tenului asa cum ma îmi doream. Apreciez faptul ca Lavinia și-a luat timp pentru a discuta și explica opțiunile, si de asemenea propunerile competente. A fost o consiliere profesionista, iar execuția lucrării a fost pe măsura. A ținut sa ma informeze despre fiecare pas și m-am simțit pe mâini bune tot timpul petrecut în salon. Mulțumesc echipei pentru primirea calda.
Teodora Ivan
Teodora Ivan2 ani în urmă
Sunt foarte multumita de serviciile acestui salon! Am fost la o consultatie la care Oana m-a sfatuit in legatura cu balayage-ul pe care mi-l doream, iar rezultatul mi-a depasit asteptarile. Va recomand cu toata caldura sa mergeti la Oana la acest salon.
Maria Simion
Maria Simion2 ani în urmă
Recomand cu toată inima! Sunt plăcut surprinsă de magia pe care a realizat-o Raluca cu părul meu. Întotdeauna mi-am dorit să am părul blond însă îmi era teamă să nu îl ard cu decolorarea. Nici vorbă, bineînțeles. Produsele utilizate sunt de calitate, personalul foarte bine pregătit. Mi-au fost recomandate diverse produse pentru îngrijirea părului, pe care le-am comandat ulterior și de care sunt mai mult decât mulțumită.
A fost o experiență minunată!
Locații recomandate