/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Salon Manifest

Calea Floreasca 79, București, România

Salon Manifest
Salon de infrumusetare
4.9
151 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
F452+95 București, România
+40 723 315 334
salonmanifest.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Guta Alexandra1 an în urmă
Am fost blonda 3 ani de zile pana la rădăcina și am avut un par bogat,însă de când m am dus aici,mi s a rărit parul in ultimul hal,m au decolorat de fiecare data când m am dus in contextul in care culoarea mea naturală nu este una foarte închisa sa nu poată ieși din vopsea cum îmi ieșea dinainte sa ajung la acest salon…de menționat ca am fost și blond platinum și nu m a decolorat nimeni atât de in 3 ani cât m au decolorat ei pentru a mi lua banii…nu le pasa de condiția parului,ca sa nu mai zic ca îmi făceam aceeași chestie la 2 luni și era un preț diferit mereu și nu primeam întodeauna bon fiscal,adică acei 900-1000 de lei pe care ii dadeam nu știam întodeauna pe ce se duc,ceea ce la aceste scoruri este inacceptabil sa nu mi dai bon fiscal,nu mai vin niciodată aici,mi au distrus parul
Mihaela Stroescu
Mihaela Stroescu2 ani în urmă
De fiecare data plec de acolo WOW! Mulțumesc frumos, Florin!
Diana
Diana2 ani în urmă
Recomand acest salon cu tot dragul! Foarte profesionisti si cel mai important, au grija sa te sfatuiasca ce e mai bine pentru parul tau ! Rezultatul este wow.
Camelia Stavarache
Camelia Stavarache2 ani în urmă
Neprofesionalism- am facut o programare la dl Florin Noje si cu o zi inainte am fost anuntata ca " dl Florin nu vine maine" fara sa existe posibilitatea reprogramarii. O experienta neplacuta tinand cont ca programarea era dimineata si a trebuit sa imi schimb programul ca sa pot fi disponibila.
Geanina Alecsoaie
Geanina Alecsoaie2 ani în urmă
Excelent! O atmosfera placuta, vesela, personal f implicat si dedicat, servicii de calitate.
Eevah T
Eevah T2 ani în urmă
Cel mai bun salon din Bucuresti! S-a dat dovada de profesionalism, intelegere si rabdare fata de cerintele mele, rezultate excelente. Recomand cu drag!!
Simona horodincu
Simona horodincu2 ani în urmă
Am avut o experienta foarte neplacuta la acest salon. Aveam parul de lungime medie, pana la nivelul umerilor si am cerut sa fie scurtat pana la mijlocul galtului. Rezultatul a fost un bob foarte scurt pana la nivelul barbiei.
Sunt foarte nemultumita, categoric nu ma avantajeaza acest stil si cu siguranta, deloc aceasta lungime.
Alina eugenia
Alina eugenia5 ani în urmă
Super experienta, super atmosfera: stiliști tineri, pasionați și pricepuți, se ajuta între ei, se achita impecabil de orice sarcina, accepta provocări grele: eu, din par vopsit negru, am plecat cu o culoare de par alună, fără sa-mi ardă parul. Ca a ieșit super s-a văzut în apelativul de "Domnisoara" din partea unor bărbați care nu ma cunoșteau, apelativ pe care nu-l mai auzisem de destui ani...În plus, m-am simțit o rasfatata: cafea excelenta, ceai super bun, masaj de fotoliu, masaj la pielea capului, muzica bună, oameni minunați! Prețul mi s-a părut super ok, poate chiar mic, fata de cât de răsfățată am fost și cât de bine a ieșit. Maestrul? Iulian. Voi reveni cu drag.
Marian Toader
Marian Toader2 ani în urmă
Stefan e genial pentru tuns barbati
Locații recomandate