/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Salon Why Not Obor

Piața Obor – vis-a-vis de Mega Image, Șoseaua Colentina 2B, București 021172, România

Salon Why Not Obor
Salon de infrumusetare
4.2
452 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F42G+WW București, România
+40 21 9905
saloanelewhynot.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: 8–14
Scrie o recenzie
Silvia Gelca
Silvia Gelca2 ani în urmă
Ana ești fabuloasă ,te îmbrățișez 🤗🙏♥️ pupici 🎉🎉🎉🎉
Cristian Sumandan
Cristian Sumandan2 ani în urmă
Sunt mulțumit! Am făcut programare pentru 14:30 , la 14:35 am fost preluat. Servicii bune, profesioniste. Personal normal, oameni amabili. Nu stiu de ce alții au dat sub 5 stele.
În orice caz recomand! Prețul pentru tuns a fost 35 de lei.
Diana Ionescu
Diana Ionescu2 ani în urmă
Nu recomand pe doamna Gabriela de la coafor, am interactionat cu ea in contextul in care voiam sa imi fac niste suvite si a trebuit sa imi explice pentru minute intregi tot felul de complexitati care nu intelegeam unde duc, in loc sa imi spuna clar si succint ca nu imi recomanda. Nu sunt nemultumita de faptul ca nu mi-a facut suvite, ci de modul in care a vorbit, de cum parea vizibil deranjata de intrebarile mele sau de incercarea mea de a intelege ce zice. Toate acestea in contextul in care nu a fost capabila sa mentioneze clar daca imi recomanda suvite sau nu,a trebuit sa descopar ce zice dupa multe intrebari puse inapoi. Ii recomand sa fie calma in interactiunile cu clientii.
Elena Sirbescu
Elena Sirbescu2 ani în urmă
Personal extraordinar care oferă servicii de calitate, la un preț modest. Recomand cu încredere!💯
Anamaria Mocanu
Anamaria Mocanu2 ani în urmă
‼️NU RECOMAND ‼️ Salonul WhyNot Obor.

🚩 Domnișoara de la recepție trebuie să învețe să nu mai vorbească atât de tare. Nu trebuie să știe toată lumea din salon pentru ce am venit eu acolo..

🚩Am așteptat 15 min in sala de așteptare, timp în care nu am fost anunțată că fie e aglomerată persoana la care sunt programată, fie e în pauza, la o țigară.. Nimic.

Dar fix după 15 min de la ora programării, când m-am ridicat și am anunțat că plec, doamna era disponibilă și pt programarea mea.
Nicoleta Dumitru
Nicoleta Dumitru2 ani în urmă
Nu recomand, m-am dus pentru unghii cu gel și în mai puțin de 2 săptămâni au inceput să se dezlipească de la baza unghiei. Manichiuristele nu stiu să facă modele, la telefon când am zis ca vreau și model, recepționista nu a specificat acest aspect. Prețul este prea mare pentru calitatea serviciilor si a produselor folosite.
Augustina Oproescu
Augustina Oproescu2 ani în urmă
Personal f amabil, curatenie, recomand coafor d.na Gabriela
Szocs Orsolya Kinga
Szocs Orsolya Kinga2 ani în urmă
Am avut o experienta neplacuta la coafor...am cerut sa se tunda din varfuri avand parul foarte lung acoperind tot spatele...cand am iesit de acolo am iesit cu parul acoperind doar jumatate din spate...asta nu inseamna doar varfuri....nu apelati la serviciile lor....salonul nu arata ca si in poze...un mare NU pentru acest salon...la cosmetica patul de cosmetica nu a fost acoperit cu nimic asa fiind murdar...prima si ultima data la acest lant de salon
Locații recomandate